View Single Post
  #23  
Παλιό 26-02-2013, 01:17
nivam Ο/Η nivam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Βόλος
Μoto: R1200GS 07 ΚawasakiTOP48(χορτοκοπτικό)
Μηνύματα: 3,193
Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα ABS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω πιστεύω απο τα λεγόμενα σου ότι έχεις περισσότερα υγρα φρενων στο όλο κύκλωμα απο ότι χρειάζεται. Ανεφερες ότι το πρόβλημα στο παρουσίασε και στις δυο περιπτώσεις (πίσω και εμπρός) μετα απο αλλαγη τακακιων.
Μήπως κάποιος ή εσυ, όσο φθηρονταν τα τακακια και έπεφτε φυσιολογικά η στάθμη στα δυο δοχεία αντίστοιχα, συμπλήρωσε σε αυτα υγρα φρενων; Και ενννοω να συμπλήρωσε καποια στιγμη πριν την αλλαγη των τακακιων.
Αν συνεβει αυτο, τότε πολυ σωστά, όταν πιεσες τα εμβολα των δαγκανων για να βάλεις τα καινούργια τακακια σου ξερασε την οποία ποσότητα!

Πήγαινε την μηχανη σε ένα εξουσιοδοτημένο, και πες τους να σου αφαιρέσουν ολα τα υγρα φρενων και να στα ξαναβαλουν (τα ίδια εφόσον όπως είπες είναι φρεσκοαλλαγμενα), αλλα στην σωστη ποσότητα!
Αφού έγινε υπερχείληση και ξέρασε τα περιττά υγρά, γιατί πιστεύεις οτι έχει περισσότερα υγρά?
Ή να το θέσω καλύτερα γιατί πιστεύεις οτι δημιουργεί αυτό πρόβλημα?
Αναμενώμενη η υπερχείληση αφού σχεδόν κανείς δεν αλλάζει ταυτόχρονα τακάκια και υγρά φρένων.
Στην τελευταία αλλαγή υγρών του φίλου μας, προφανώς υπήρχε φθορά στα τακάκια, άρα περισσότερος χώρος στο κύκλωμα.

Δεν πέφτει η στάθμη.

Last edited by nivam; 26-02-2013 at 01:22.
Reply With Quote