View Single Post
  #7  
Παλιό 26-02-2013, 13:22
THANOSG Ο/Η THANOSG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Μoto: K1200GT
Μηνύματα: 371
Προεπιλογή Απάντηση: Για που το έβαλαν οι Θεσσαλοί?

Έκπληξη !!!!
Έχει και συνέχεια μιας και ήταν νωρίς αποφασίσαμε να πάμε μέχρι το Περιβόλι για φαγητό.
Ξεκινήσαμε λοιπόν και ανηφορίζοντας σε όμορφα χιονισμένα τοπία αλλά καθαρούς δρόμους φτάσαμε στο Περιβόλι.







Εκεί διαπιστώσαμε ότι όλα τα μαγαζιά ήταν κλειδαμπαρωμένα και δεν υπήρχε ψυχή στην πλατεία του χωριού εκτός από δυο συμπαθή σκυλιά που μας υποδέχθηκαν και μας έκαναν παρέα στην ολιγόλεπτη στάση.

Αφού πήραμε αέρα από τους καθαρούς δρόμους είπαμε να συνεχίσουμε για Βοβούσα!!!

Μόλις όμως βγήκαμε από το Περιβόλι ο δρόμος άρχισε να έχει χιόνι σε αρκετά σημεία και πλέον η διάβαση ήταν δύσκολη υπόθεση.

Μετά από συσκέψεις συνεχίσαμε και βλέπουμε.
Πλέον απομακρυνθήκαμε αρκετά από το χωριό και η επιστροφή ήταν κακή επιλογή.
Ο καιρός άρχισε να μας παίζει και άρχισε και να χιονίζει λίγο , λίγη βροχή , λίγο χιονόνερο για να μην πλήτουμε.

Όλα καλά και εμείς συνεχίζουμε τσουλώντας τις μηχανές με μηδενική ταχύτητα πάνω στο χιόνι ελπίζοντας πως σύντομα θα βρίσκαμε καθαρό δρόμο.
Αμ δε, για τα υπολοιπα χιλιόμετρα το μενού είχε
- βουνίσιο δρόμο με στροφές , ανηφόρες , κατηφόρες, χιόνι σε πολλά σημεία και εμάς να ανεβοκατεβαίνουμε από τις μηχανές γιατί έπρεπε σε πολλές περιπτώσεις να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον για να ξεκολλήσουμε από τα χιόνια ή να περάσουμε δύσκολα σημεία μιας και τα ασφάλτινα ελαστικά δεν φτιάχτηκαν για χιονοδρομίες.
Το καλό είναι πως όλοι μας το διασκεδάσαμε, μπορεί να κουραστήκαμε, να πεφταμε και εμείς και οι μηχανές σε αρκετές περιπτώσεις αλλά πάντα με το χαμόγελο και πάντα κάποιος ήταν εκεί να μας βοηθήσει!!!

Πράγματι το ευχαριστηθήκαμε!!











και τώρα αρχίζουν τα καλά!!








Το να οδηγείς εδώ είναι λίγο κουραστικό αλλά το απολαύσαμε.

Θα το απολαμβάναμε για κανένα δίωρο ακόμη με τη συνοδεία βροχής ώσπου τελικά να φτάσουμε στη Βοβούσα!!!




Και ναι τα καταφέραμε και φτάσαμε!!!
Reply With Quote