View Single Post
Παλιό 28-02-2013, 16:54
vrider Ο/Η vrider βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1200 GSA '08
Προεπιλογή Απάντηση: Επιτέλους Φυλακή. Καλά να περνάτε 'Παλικάρια'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X Εμφάνιση μηνυμάτων
Το σκεπτικό της μη αναγνώρισης ελαφρυντικών λόγω πρότερου εντίμου βίου είναι το ακόλουθο και με βρίσκει σύμφωνο.

'Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι η εγκληματική δράση Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια αποκλείει ότι έζησαν έντιμο βίο πριν από το αδίκημα της υπεξαίρεσης και ότι έκλεβαν χρήματα και πριν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, σε άλλα αξιώματα που κατείχαν και πάλι.'
Κοιτα δεν ειμαι νομικος οποτε θα το παρω με τη λογικη.

Προσεξε και πες αν εχω λαθος, ειναι λιγο 'ακροβατικη' η σκεψη μου αλλα το ιδιονομιζω ειναι και του δικαστηριου, μιας και ολοι οι κατηγορουμενοι θεωρουνται αθωοι μεχρις αποδειξεως του εναντιου.
Μεχρι λοιπον την τελεση του αδικηματος δεν εχω ποινικο μητρωο, δεν εχω καταδικαστει ποτε κλπ κλπ
Επειδη ομως με συνελαβαν και με καταδικασαν γιατι πρωτα βιασα και μετα σκοτωσα μια γυναικα, σημαινει οτι το ειχα στο μυαλο μου απο παιδι ........και σιγουρα θα το εχω ξανακανει αλλα δεν ετυχε να με πιασουν !!!

Ισως και να εχει δικιο ο δικαστης, αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα τον κρινω. Εγω μονο την ταπεινη μου αποψη καταθετω και ξαναλεω οτι πολυ σωστα να μπουν 'μεσα', απ την αλλη νομιζω οτι για ενα τετοιο αδικημα τα ισοβια μου φαινονται υπερβολη .
Μαλιστα αν δεν κατω λαθος η κατηγορια για τον Π'γεωργοπουλο ηταν συνεργεια σε υπεξαιρεση.
Διορθωστε με αν κανω λαθος η δεν εχω καταλαβει κατι σωστα!
Reply With Quote