Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vrider
Κοιτα δεν ειμαι νομικος οποτε θα το παρω με τη λογικη.
Προσεξε και πες αν εχω λαθος, ειναι λιγο 'ακροβατικη' η σκεψη μου αλλα το ιδιονομιζω ειναι και του δικαστηριου, μιας και ολοι οι κατηγορουμενοι θεωρουνται αθωοι μεχρις αποδειξεως του εναντιου.
Μεχρι λοιπον την τελεση του αδικηματος δεν εχω ποινικο μητρωο, δεν εχω καταδικαστει ποτε κλπ κλπ
Επειδη ομως με συνελαβαν και με καταδικασαν γιατι πρωτα βιασα και μετα σκοτωσα μια γυναικα, σημαινει οτι το ειχα στο μυαλο μου απο παιδι ........και σιγουρα θα το εχω ξανακανει αλλα δεν ετυχε να με πιασουν !!!
Ισως και να εχει δικιο ο δικαστης, αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα τον κρινω. Εγω μονο την ταπεινη μου αποψη καταθετω και ξαναλεω οτι πολυ σωστα να μπουν 'μεσα', απ την αλλη νομιζω οτι για ενα τετοιο αδικημα τα ισοβια μου φαινονται υπερβολη .
Μαλιστα αν δεν κατω λαθος η κατηγορια για τον Π'γεωργοπουλο ηταν συνεργεια σε υπεξαιρεση.
Διορθωστε με αν κανω λαθος η δεν εχω καταλαβει κατι σωστα!
|
δεν τίθεται θέμα διόρθωσης. Την άποψη μας λέμε
Το σκεπτικό του δικαστή είναι το εξής
Ο Παπαγεωργόπουλος δεν ξύπνησε μία μέρα όντας τοπικός άρχοντας και είπε να ξεκινήσει να κλέβει. Το έκανε και από άλλα αξιώματα.
Προφανώς όπως και ένας ηρωινομανής δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ξύπνησε μια μέρα και άρχισε τη πρέζα και δεν έχει δοκιμάσει κανένα άλλο ναρκωτικό.
Επίσης δεν μπορεί από εκεί που είσαι τιμιότατος να αρχίσεις να υπεξαιρείς μαύρες σακούλες.
Για να χρησιμοποιήσω ένα αθλητικό όρο αφού ήταν και αθλητής 'θέλει πνευμόνια' για να φτάσεις στα 17εκ
Τώρα για το βάρος της ποινής..... όταν μιλάμε για δημόσιο χρήμα, δηλαδή δημόσια περιουσία, δηλαδή για υστέρημα του κόσμου για το κοινό καλό, Ε τότε η ποινές θα πρέπει να είναι σαν τις μηχανές μας UNLIMITED - UNSTOPPABLE