View Single Post
Παλιό 28-02-2013, 19:30
vrider Ο/Η vrider βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1200 GSA '08
Προεπιλογή Απάντηση: Επιτέλους Φυλακή. Καλά να περνάτε 'Παλικάρια'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν τίθεται θέμα διόρθωσης. Την άποψη μας λέμε

Το σκεπτικό του δικαστή είναι το εξής

Ο Παπαγεωργόπουλος δεν ξύπνησε μία μέρα όντας τοπικός άρχοντας και είπε να ξεκινήσει να κλέβει. Το έκανε και από άλλα αξιώματα.

Προφανώς όπως και ένας ηρωινομανής δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ξύπνησε μια μέρα και άρχισε τη πρέζα και δεν έχει δοκιμάσει κανένα άλλο ναρκωτικό.

Επίσης δεν μπορεί από εκεί που είσαι τιμιότατος να αρχίσεις να υπεξαιρείς μαύρες σακούλες.

Για να χρησιμοποιήσω ένα αθλητικό όρο αφού ήταν και αθλητής 'θέλει πνευμόνια' για να φτάσεις στα 17εκ

Τώρα για το βάρος της ποινής..... όταν μιλάμε για δημόσιο χρήμα, δηλαδή δημόσια περιουσία, δηλαδή για υστέρημα του κόσμου για το κοινό καλό, Ε τότε η ποινές θα πρέπει να είναι σαν τις μηχανές μας UNLIMITED - UNSTOPPABLE
Η μη συμπτωση αποψεων ειναι καλο πραγμα! Εχεις δικιο οτι οταν η κατηγορια αφορα δημοσιο χρημα το δικαστηριο θα πρεπει να ειναι αυστηρο. Το θεμα ειναι ποσο.

Νωριτερα εκανα μια σκεψη που μπορει να σου φανηκε αστεια και μεταξυ μας και εγω με δοση υπερβολης το εκανα. Αλλα αλλο εγω και αλλο ο δικαστης.Γιατι και ο ισχυρισμος του δικαστηριου ειναι εξισου υπερβολικος. Γι αυτο και κατα πασα βεβαιοτητα στο δευτερο βαθμο θα του μειωσουν την ποινη.
Και τελος επαναλαμβανω για τον Ακη (που προχειροι υπολογισμοι λενε οτι εφαγε περι τα 800 εκ) τι θα πρεπει να γινει? Δις ισοβια? Θανατος? Του Παπαγεωργοπουλου ειναι ψιχουλα μπροστα στου Ακη.

Με αυτο θελω να πω οτι αποφασεις σαν κι αυτη, και εδω ειναι η ουσια της αντιθεσης μου με την ποινη, κανουν τον κοσμο να χανει την εμπιστοσυνη του στη δικαιοσυνη. Με αλλα λογια οταν βλεπει καποιος τετοια ποινη αρχιζει κι εχει υπονοιες για ολη τη διαδικασια.

Last edited by vrider; 28-02-2013 at 20:01.
Reply With Quote