Θέμα
:
Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι
View Single Post
#
2
02-03-2013, 01:02
TEOSS
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Απάντηση: Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και ο Κένεντι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
Vag
Παρόλα αυτά υπάρχει μια μικρή τεχνική λεπτομέρεια που ο συντάκτης του κειμένου παρέλειψε.
Άλλο το ποιος τυπώνει το νόμισμα, άλλο ποιος το εγγυάται. Δηλαδή νόμισμα βγάζεις και εσύ, ποιος του δίνει την αξία είναι το θέμα.
.......
Στο θέμα μας πίσω, το να εγγυάτε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων και κατ' επέκταση το Αμερικανικό τραπεζικό σύστημα την
αξία του δολλαρίου είναι πολιτική
και πράκτική απόφαση. Αντίστοιχη με το να εγγυάτε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την αξία ευρώ που τυπώνουμε -τα 20άρικα νομίζω- και στο Χαλάνδρι. Το πως και το γιατί πάει πολύ πίσω.
................
.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
ortho
Σιγά που θα μου ξέφευγε! Το ψωμί μου!
Για λέγε, ποιοί είναι οι μάλλον όχι τυχάρπαστοι παγκόσμιοι προπαγανδιστές;!
Κι ένα ενδιαφέρον βίντεο, όχι άγνωστο, αλλά ως γνωστόν
η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης!
Money As Debt {Full Movie} [Greek Subtitles] - YouTube
Όταν ψευδείς, χαζές και ανιστόρητες ιστορίες διαδίδονται παγκόσμια μέσω εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων και γίνονται <<στοιχεία>> οργανώσεων μιλάμε για παγκόσμια προπαγάνδα. Απλο !!!
Με λίγο ψάξιμο θα βρεις αρκετούς από αυτούς που χρηματοδοτούν, διευθύνουν και εξαπλώνουν μέσα από τα μέσα τους την προπαγάνδα αυτή.
Η επανάληψη είναι και ο πατέρας της προπαγάνδας
..
...
.
Το παλιό γνωστό βίντεο είναι συρραφή παπaρολογίας(κάτι σύνηθες για τα βιντεάκια του είδους )!
Αυτά που λέει ο VAG είναι σωστά και για να προχωρήσει
το θ
έμα
,
ιδού
η ερώτηση-απορία
:
Π
ως καθορίζεται η αξία αυτού που εγγυάται και ποια η σχέση με την αξία του χρήματος που εκδίδει (ή οποιουδήποτε αξιογράφου )???
Π.χ.
...
κάποια στιγμή κάποιοι είπαν ότι τα ομόλογα του Ελληνικού κράτους(σε ελληνικό δίκαιο) είναι <<σκουπίδια>> γιατί θεώρησαν το κράτος <<για τα μπάζα>>και οργανώθηκε
η μεγαλύτερη (
ιστορικά
) παγκόσμια επιχείρηση
για την
μετατροπή τους σε άλλη μορφή … και ομολόγων και κράτους.!!!
TEOSS
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): TEOSS