View Single Post
Παλιό 25-10-2009, 20:15
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Προεπιλογή Απάντηση: Αλυκες Αναβυσσου 25/10/2009

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι, ο καιρος για την δικη μου μηχανη (μαλλον για τα λαστιχα μου) δεν ητανε και ο καλυτερος.
Παρ ολα αυτα πεταχτηκα μεχρι τις αλυκες. Μπορεσα να μπω για λιγο και να κανω καμια βολτα, αλλα τα λαστιχα δεν βοηθουσαν και τοσο. Το μπροστινο ειχε μπουκωσει.
Συναντησα και τον Θανο με τον Δαναο.
Το επομενο Σαββατο βαζω τα Pirelli MT21 και θα ειμαι ετοιμος πλεον.

Δαναε,Θανο και Τακη να κανονισουμε καμια εξορμηση.Ημερησια βεβαια λογω οικογενειακων υποχρεωσεων. Προς Λουτρακι ας πουμε.

το πρωι εριχνε καρεκλες την ωρα που ξυπνησα και δεν ηρθα σημερα αλλα δεν ηθελα να χασω με τιποτα την βολτα και λιγο αργότερα πηγα Υμμητο που ειναι διπλα απο το σπιτι μου
το καλο ηταν οτι δεν ειχε κοσμο στο βουνο και ευχαριστήθικα βόλτα το μονο κακο ειναι οτι πήγα μονος και ειναι λαθος να πηγένεις μονος στο βουνο...την επόμενη ελπίζω να βρεθούμε με την βοήθεια του καιρου και να χαβαλεδιάσουμε λίγο ολοι μαζι!!!!

Δαναε & Ηλια φαγατε βροχή??????καλα ασε που ειχα ξεχάσει να αλλάξω την ώρα και αντι για 7 ξύπνησα 6....ηταν στραβω το κλίμα το έφαγε και ο γαιδαρος χαχαχαχατο πείρα χαμπάρη μόλις ηρθα απο το βουνο!!!!
στο επόμενο όμως δεν το χάνω με τίποτα γιατι εχουμε πει να βρεθούμε εδω και κανα χρόνο και όλο το κατι δεν κολλαει αλλα ως εδω την επόμενη
θα τα πούμε σίγουρα...
Reply With Quote