View Single Post
  #17  
Παλιό 03-03-2013, 09:32
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS
Μηνύματα: 1,289
Προεπιλογή Απάντηση: προβλημα με laptop

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από skippybi Εμφάνιση μηνυμάτων
ευχαριστώ!!! κάπως έτσι έκαψα το νέτμπουκ μου που το έπαιρνα στο κρεβάτι. Αν με προλάβαινες μπορεί να το γλίτωνα γμτ...
Τα νετμπουκ συνήθως είχαν μικρούς επεξεργαστές της σειράς Atom που δεν είχαν μεγάλες ανάγκες σε ψύξη (είχαν βέβαια και πολύ περιορισμένες δυνατότητες). Μου φαίνεται κάπως δύσκολο να κάηκε από έλλειψη αερισμού. Συνήθως αν ανεβάσουν πολύ μεγάλη θερμοκρασία κλείνουν και όταν κρυώσουν ξαναδουλεύουν.
Από την άλλη πολύ "επισκευαστές" του κwλου όταν δεν ξέρουν τι σκ@τ@ να πουν στο πελάτη τους, λένε απλά καμένο και καθαρίζουν. Λόγω κρίσης ο κόσμος πια προσπαθεί να επισκευάσει ότι υπολογιστή έχει και δεν μπαίνει εύκολα στην διαδικασία αγοράς καινούριου. Από την αρχή του χρόνου και μέχρι σήμερα επισκευάσαμε και με σχετικά μικρό κόστος πάνω από 30 "καμένα".
Να το ξαναέβλεπες ίσως??? (εκτός κι αν είναι τπτ TX όπου εκεί μιλάμε για το απόλυτο χάλι κατασκευής, οπότε όλα είναι πιθανά).
Reply With Quote