View Single Post
Παλιό 03-03-2013, 13:10
mitsaras Ο/Η mitsaras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: αγρινιο και εβρος
Προεπιλογή Απάντηση: προβλημα με laptop

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
Μέσα σε 3 γραμμές έκανες διάγνωση για 2 υποθετικές βλάβες, αν δεν είναι αυτό είναι εκείνο κλπ. Δεν πάει έτσι φίλε μου αλλιώς θα είχαμε όλοι καταστραφεί από μια βλάβη αν αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε το μισό λάπτοπ για μια βλάβη. Υπάρχουν τρόποι και προγράμματα + εμπειρία του επισκευαστή που βρίσκουν ακριβώς την βλάβη. Και όχι αν η οθόνη σου γίνεται μπλε δεν φταίει το ινβέρτερ και όχι δεν κάνουν όλα 30-40 ευρώ. Έχω ινβέρτερ στο μαγαζί μου που κάνει 120 (sony dual inverter). Το χαλασμένο inverter απλά δεν φωτίζει την οθόνη, βλέπεις στην οθόνη αλλά πολύ "αχνά" αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Μη γράφετε λοιπόν ανακρίβειες αν δεν γνωρίζετε, υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε κάποιον σε λάθος δρόμο και να ξοδέψει άδικα χρήματα.
Φιλικά Vaska

εγω φιλε μου δεν ειπα οτι ειμαι ειδικος, απλα ειπα στον φιλο μου να κοιταξει καποια πραγματακια τα οποια εκανα απο μονος μου, περνωντας το αναλογο ρισκο, σε παρομοια περιπτωση που ειχα και εβγαλα ακρη, αλλα οπως ειπα με δικο μου ρισκο. οπως ακριβως ρισκο περνουμε οσοι κανουμε σερβις στην μοτο μας μονοι μας στο σπιτι με κινδυνο να συμβει κατι που ισως χρειαστει την βοηθεια ειδικου.
οταν πριν τρεις βδομαδες το επαθα και εγω, πηγα κατευθειαν σε "ειδικο" και μου εβγαλε κοστολογιο χωρις καν να το κοιταξει 200 ευρωπουλα
τελικα ψαχτηκα λιγακι και ακολουθησα καποιες συμβουλες φιλων και κατεληξα οτι μαλλον ειναι το inverter.τελικα το πηγα σε αλλο καταστημα και ο ανθρωπος (Ειδικος με "Ε") εκει με διαβεβαιωσε γιαυτο. μου πηρε 40 ευρω με εργασια.μου ειπε οτι εβαλε κινεζικο, οπως ακριβως ειναι και το laptop μου (multirama) και μαλλον εκει εγκειται και η διαφορα τιμης που αναφερεις...
δεν υποχρεωσα κανεναν για κατι, μεγαλοι ανθρωποι και αποφασιζουμε μονοι μας
φιλικα Δημητρης
Reply With Quote