View Single Post
Παλιό 08-03-2013, 20:08
N4pSt3R Ο/Η N4pSt3R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Ορεστιάδα N 41.500269,E 26.532206
Μoto: R1200 GS TT Desierto 3
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Πασαδες πάντως τους έχουν τους πωλητές η Μαμα εταιρεία,πολυ καλό αυτό.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από visor1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι σωστοί επαγγελματίες κύριε μου κοιτάνε να γνωρίζουν το προϊόν που έχουν πρός διάθεση.Όλο αυτό γίνεται για να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε σε κάθε σας απορία μεταδίδοντας σας την οδηγική εμπειρία σε αφιλόξενα εδάφη που δεν έχουμε στη χώρα μας και τα εξοντωτικά σεμινάρια από ανθρώπους που κατασκευάζουν και σχεδιάζουν τις μοτοσυκλέτες.Οι τοποθεσίες και οι διαδρομές διαλέγονται ανάλογα το μοντέλο και τις ικανότητες του από έμπειρους ανθρώπους.Εγώ είχα την τύχη να έχω πλοηγό της διαδρομής τον Simon Pavey (7 φορές Rally Dakar και είναι ο αντίστοιχός Τάκης Μανιάτης της Αγγλίας). Αυτό που για σας φαίνεται ένα απλό πανυγήρι ασυδοσίας και σπατάλης χρημάτων, πίσω από τη κουρτίνα έχει δουλειά-πολύ δουλειά.Και σε προσωπικό επίπεδο,δεν έχω καμία όρεξη να αφήνω την οικογενειά μου και να ταξιδεύω 12 ώρες αεροπλάνο σε ξένη χώρα με κίνδυνο της ζωής μου.
Αλλά από την άλλη δεν θέλω να μπαίνει άνθρωπός στο μαγαζί και να με ρωτάει τι είναι αυτό και να του απαντάω: σένιο το εργαλείο φιλαράκι,φυσάει!σκάσε 18.000€ να είσαι και πολύ μάγκας.Εσέις δεν νομίζω να θέλατε τέτοια εξυπηρέτηση.

Με εκτίμηση,
Βάσσος Κωνσταντίνος
Θεσσαλονίκη,

Ο Γιάννης το είπε με καλό σκοπό και όχι ότι χρίζεσται κάποιας ιδιαίτερης μεταχείρισης!!!

Και πάλι ευχαριστούμε για της υπηρεσίες σας και για τον κίνδυνο της ζωή σας για να μας μεταφέρεται έμπειρα νέα!!!
Reply With Quote