View Single Post
Παλιό 10-03-2013, 22:48
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Κοίτα φίλε κατα αρχήν γιατρό πρέπει να επισκεφτούν εκείνοι που μας κυβερνούν μαζί με κάτι παθητικούς ανθρώπους που τους ψηφίζουν. Μπορεί να είσαι και εσύ ένας από αυτούς..

Επίσης τρομοκράτης δεν είμαι, ούτε ήμουν ποτέ ούτε θα γίνω.. Πιστεύω στην πατριδα μου και δεν την προδίδω με τίποτα. Απλά λέω κάποιες σκέψεις μου ελεύθερα πιστευω, αλλά η προκατάληψη ορισμένων δεν τους αφήνει να σκεφτουν και να αντιληφτούν κάποις διαφορετικές σκέψεις. Εχουν μάθει όλοι στα ευχολόγια.

Θέλω επισης να πω ότι με ευχολόγια, πορείες και διαμαρτυριες η κατάσταση δε πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Και το εννοώ αυτό, όταν γνωρίζουμε πως έφυγαν όλα τα καθεστώτα του παρελθόντος τόσο στη χωρα μας όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Μακάρι να μη χρειαστεί να γίνει τίποτα και στις επόμενες εκλογές να αλλάξουν τα πράγματα.
Αυτό με τις ασπίδες των αστυνομικών μου λέει "κάτι". Θυμήθηκα τις φράσεις κάπιων παλαιών συναδέλφων του στρατού που επί χούντας πήγαιναν στον άγνωστο στρατιώτη και άφηναν ανάποδα τα καπέλα τους. Αυτό έγινε το 1973 και μετά 1 χρόνο η κυβέρνηση έπεσε..
Επίσης συζητάω με φίλους αστυνομικούς των ΜΑΤ και μου λένε ότι είναι κατάκοποι και τραυματισμένοι σχεδόν όλοι από τις υπηρεσίες. Για την αγανάκτησή τους και το αλαλούμ των διαταγών, δεν περιγράφεται η κατάσταση..

Last edited by JohnGS1100; 10-03-2013 at 22:52.
Reply With Quote