View Single Post
Παλιό 12-03-2013, 20:59
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρίκι ότι γνωρίζαμε τον αστυνομικό της γειτονιάς μου κι εκείνος μας ήξερε όλους με τα μικρά μας ονόματα... αργότερα είδα τη γειτονιά μου να φλομωνει από τα δακρυγόνα, διότι είναι βαρετό να συνοδευεις το μαύρο μπλοκ, τροχάδην το εγκαταλείψεις και στήνεται μπροστά του για να αρχίσει η γιορτή με κροτους και με λάμψεις... είδα και το παλικάρι της ΔΙΑΣ να μου προσφέρει τη βοήθεια του για περάσω το καρότσι του μωρού πάνω από αυτοκίνητα που εμπόδιζαν την πρόσβαση στο πεζοδρόμιο...

και σιχτιριαζομαι με τους γιατρούς που εκμεταλλεύονται τους ασθενείς....

καλύφθηκες ΤΕΟΣΣ; άλλη φορά γράφε ευθέως.

ούτε να αγιασεις δε σε αφήνουν!
Εσύ φίλε μου δεν έχεις την δυνατότητα να σβήνεις ποστ … Άλλος είναι ο doc που διυλίζει τον κώνωπα, σφυρίζει αδιάφορα στις καμήλες… και κάνει και παρατηρήσεις συμπεριφοράς όταν αντιδρώ στις ύβρεις. Οπότε δεν αναφέρομαι σε εσένα.

Γενικεύσεις με επαγγέλματα ή υπηρεσίες (πχ. Καλοί οι αστυφύλακες της ασφαλείας αλλά αυτοί της τροχαίας ή των ΜΑΤ … μαμιούνται , σαν να λέμε καλοί οι παθολόγοι αλλά οι ορθοπεδικοί και οι ογκολόγοι … το ίδιο ως άνωθεν !) δεν είναι σωστό να γίνονται.
Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι σε υβριστικά ποστ που προσβάλουν με τις γενικεύσεις τους, θα απαντώ σε ανάλογο ύφος.
Reply With Quote