View Single Post
Παλιό 13-03-2013, 12:58
sokis Ο/Η sokis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2012
Περιοχή: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Μoto: KAWASAKI ZZR 1400
Προεπιλογή Απάντηση: 71ος Παράλληλος: Η μοναξιά του αναβάτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Ταξιδευτης Εμφάνιση μηνυμάτων
Η χαρα ειναι ολη δικη μου οταν μπορω να συγκινω με τα γραφομενα μου τοσους ανθρωπους και να μοιραζομαι μαζι τους ολα οσα ειδα και ενοιωσα.

Το ευχαριστω για τα τοσα υπεροχα σας σχολια ειναι λιγο παιδια!
Ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα, να ανταμωνουμε και να ταξιδευουμε σε νεα μερη στις ακρες του χαρτη...

Οσο για το κοστος του ταξιδιου που καποιοι με ρωτησαν.

- Οι βενζινες κοστισαν ~ 900 € με μια μεση καταναλωση 4.8 λιτρα/100 χλμ.

- Οι διαμονες κοστισαν ~300 €, μιας που εσκεμμενα ηθελα να αποφυγω καθε ειδους ξενοδοχεια και απροσωπα πραγματα, προτιμοντας την φιλοξενια φιλων και γνωστων, εχοντας το επιπλεον bonus του οτι δεν κοστιζε και τιποτα!

- Τα πλοια κοστισαν ~ 500 €. Ελλαδα - Ιταλια 160 €, Δανια - Νορβηγια 40 €, Φινλανδια - Σουηδια 140 €, Σουηδια - Πολωνια 160 €.

- Εξοδα μηχανης πριν το ταξιδι; ...60€!
Μην περιμενετε να διαβασετε περι εκτενων σερβις κλπ. Μια απλη αλλαγη λαδιων ηταν αρκετη για να με παει και να με φερει η κουκλα μου απο το Βορειο Ακρωτηρι χωρις κιχ!
Honda βλεπετε (και μαλιστα made in Japan).

Το μονο επιπλεον που χρειαστηκε ηταν αναλωσιμα: αλυσιδογραναζα 200 € και λαστιχα 240 € φορεμενα.

Περαν αυτων ειχα υπολογισει αυστηρα ΜΕΧΡΙ 50 € τη μερα για γενικοτερα προσωπικα εξοδα στα οποια ομως περιλαμβανονταν απο το φαγητο και τα διοδια μεχρι και η διανυκτερευση. Οποτε τα παραπανω ~ 300 ευρω της διαμονης μπαινουν μεσα σε αυτο το budget.
Καποιες μερες εφτανα το οριο, καποιες αλλες οχι.
Συνολικα χρειαστηκα περιπου 800 € για 23 μερες, η περι τα 35 € τη μερα. Οχι και τοσο ασχημα νομιζω αν σκεφτει κανεις οτι η Σκανδιναβικες χωρες ειναι απο τις ακριβοτερες του κοσμου.

Συνολο λοιπον 2700 €.
για ολες τις χρησιμες πληροφοριες
Reply With Quote