Απάντηση: «Πάγωσαν» οι αναλήψεις από τα ΑΤΜ στην Κύπρο
Θόδωρε έχω διαβάσει διάφορα και για φανερά και για κρυφά χρέη. Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ποιός είναι ο τελικός στόχος. Γίνονται κινήσεις που δείχνουν σπασμωδικότητα κι εκ πρώτης όψεως ασύνδετες μεταξύ τους. Εχεις ξαφνικά το Γιούνκερ να μιλά για το φόβο κοινωνικής εξέγερσης, έχεις το Μπαρόζο να συνεχίζει τις εξυπνάδες, τη Μέρκελ να παίζει το παιχνίδι της μείγμα προτεσταντισμού με ολίγο από ράιχ, τι να πω....προσπαθώ τόσο καιρό να καταλάβω σε τι θα καταλήξει όλο αυτό.
Το μόνο που σίγουρο βλέπω είναι μετά από 3 χρόνια περικοπών, ανεργίας και καταρράκωσης του ηθικού του κόσμου, το μαμημένο κράτος δεν έχει αλλάξει σε τίποτα τη μη λειτουργία του κι αυτό είναι που με κάνει να μην είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, όχι απαραίτητα άμεσα του δικού μου αλλά μεσοπρόθεσμα σίγουρα κι αυτού.
Επειδή σπαμάρισα, κι ο Αναστασιάδης είναι άξιος Ελληνας, βλέποντας και κάνοντας, γι'αυτό κι η καθυστέρηση για τη λήψη απόφασης, το κακό όμως έγινε ανεξάρτητα της απόφασης που θα λάβουν. Μόλις ανοίξουν οι κυπριακές τράπεζες θα γίνει μακελειό.
Τρελλό αυτογκόλ από τους καρεκλοκένταυρους της ευρωζώνης...
|