View Single Post
Παλιό 18-03-2013, 20:21
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Σε ευχαριστω για τις συμβουλές.
Τα τεφλον απορρίφθηκαν λόγο του ότι πολυ απλα δεν έκαναν. Δεν δούλευαν στα σημεία έδρασης κ θα γινόταν ζημια.
Προς το παρόν έχουν αντικατασταθεί με απλα σινεμπλοκ τα οποια κ αυτα με την σειρά τους θα πάρουν το δρόμο τους οταν βρω μια σοβαρη λυση γιατι δεν μου αρέσουν.

Τα ελατηρια θα τα δω στη πράξη.
Μια λεπτομέρεια: η hyperpro τα δίνει για τρεις πόντους χαμηλωμα κ η διαφορα τους απο τα εργοστασιακα σε μήκος ειναι 10μμ. Εγω ΔΕΝ το ήθελα τοσο χαμηλω κ έχω προσθέσει σε αυτα αποστάτες τεφλον 5μμ οπότε το χαμηλωμα θα ειναι στο 1,5cm.
Δεν ειναι κ τοσο υπερβολικό όσο τα 3cm κ όσο νά´ναι ήθελα να χαμηλώσει λίγο.
Επίσης τα λάδια στο μπροστινό ειναι λίγο πιο χοντρά ώστε να σφίξει λίγο το μπροστινό.
Απο εκει κ πέρα μονο στο δρόμο θα δω πως συμπεριφέρεται κ πάντα σε συνδυασμό με σταμπιλιζατερ η χωρίς.

Οσον αφορά την εμφάνιση της μηχανής, απλα θα απαντήσω ότι την θέλω πρόβατο κ βολτοκοντραδικη.
Δεν θέλω ούτε αυτοκόλλητα ούτε λεζάντες ουτε τιποτα. Θέλω βελτιώσεις στα σημεία, να φαίνονται μονο σε όσους "ξέρουν" τι τους γίνεται. Ουτος η άλλως ολοι οι υπόλοιποι με αφήνουν αδιάφορο.
Το μπλε πλαίσιο ναι μεν ειναι ριζοσπαστικό σε GS αλλα ολα τα HP μοντέλα της εταιριας βγαίνουν με μπλε πλαίσιο. Επίσης θα μπορούσα να το κάνω κόκκινο κ να διαλέξω χρωματικους συνδυασμούς απο την ατέλειωτη λίστα της μαμάς BMW μιας κ εχει βγάλει τόσα μοντέλα GS. Επετειακα, special edition, anniversary κ ενα σωρο.
ΔΕΝ με ενδιαφέρουν ολα αυτα. ΔΕΝ αντιγράφω κάποιο μοντέλο της BMW.
Αν το έκανα αυτο θα ήταν άλλο ενα κουκουρουκου μαϊμού GS απο τα πολλα που κυκλοφορούν στο δρόμο.
Έχω στο μυαλο μου πως θα ήθελα να το βγάζει, πως θα μπορούσε να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον σαν εργοστασιακη μηχανη, πως θα το έβλεπα κ θα ήθελα να το αγοράσω κ έτσι το κάνω.
Το διαμορφώνω στα δικα μου γούστα.
Σε αυτο που αρέσει σε εμένα πάνω απ´ολα κ μετα σε όλους τους άλλους.

Λόγο επαγγέλματος έχω μάθει εκ πείρας ότι μια μηχανη που φτιαχνω ητε θα αρέσει ητε δεν θα αρέσει.
Δεν υπάρχει το "ναι καλη ειναι αλλα θα μπορούσε να ήταν κ έτσι" η το "έτσι κ έτσι, εμένα δεν μου αρέσει αλλα καλη ειναι".
Ητε θα αρέσει ητε δεν θα αρέσει. Μέση οδός δεν υπάρχει. Σε περίπτωση που υπάρχει τοτε το concept ειναι αποτυχία.

Δε μένει παρα να κυκλοφορήσει στο δρόμο πλέον.
Κάνω αγώνα μπάς κ την έχω έτοιμη πριν την 25η Μαρτίου έστω κ αν κάνω κάποιες υποχωρήσεις σε καποια εξαρτήματα που θέλω να κατασκευασω.

Αυτα τα ολίγα.
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν φωτο απο την συνεχεια.
Reply With Quote