Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nivo
το νουμερο που δοκιμασε η κοπελια σου εδω στην ελλαδα σαν φορμα ειναι το ιδιο ? και οπως ρωταει και παραπανω ειχες εξοδα τελωνειου και αν επιτρεπετε ποσο ειχε τελικη τιμη με μεταφορικα..
|
Τελωνείο δε πλήρωσα , από revzilla τα κράνη πήγαν σε μεταφορική και από εκεί Ελλάδα , είχα συννενοηθεί με μεταφορική και έβαλαν συνολική αξία 100 δολλάρια πάνω στη συσκευασία.
Τα μεγέθη είναι παντού ίδια , πληροφοριακά και εγώ και η κοπέλα μου small φοράμε .
Συνολική αξία και τα δύο κράνη neotec kai gt-r , 1.118,68 δολλάρια = 860 ευρώ (με μεταφορικά) , όταν για τα ίδια κράνη στο τζωρτζόπουλο ήθελα 1099 ευρώ και σε άλλα ελληνικά σάιτ πιό φτηνά από τζωρτζόπουλο 1000 ευρώ περίπου.
Ένας ακόμα λόγος που τα πήρα από Αμερική ήταν και το double d ring κλείδωμα , αχρείαστο να μας είναι .
Πάντως και ένας άλλος φίλος πριν δύο μήνες πήρε από το συγκεκριμένο σάιτ το shoei multitec (299 δολλάρια = 230 ευρώ) κανονικά με το τιμολόγιο και δεν τον κάλεσαν να πληρώσει τελωνείο.
Έξοδα αποστολής για κράνος από αμερική - ελλάδα , αν αποφασίσεις να βάλεις δική σου μεταφορική , νομίζω δε θα σου πάει πάνω απο 25 ευρώ , δεν είμαι και σίγουρος όμως.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Υ.Γ. Τα γυαλιά ηλίου είναι πολύ ποιοτικά και πολύ χρήσιμα.