View Single Post
Παλιό 20-03-2013, 01:31
PapasouzasReal Ο/Η PapasouzasReal βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Τenere xt660z
Προεπιλογή Απάντηση: 26 εξωπραγματικές μέρες στη ράχη και τα πέριξ της Ευρώπης.

Αργότερα φύγαμε να πάμε προς το Krimml που θέλαμε να δούμε αύριο (εκεί βρίσκεται και ο ψηλότερος καταρράκτης της Ευρώπης) και όπου νύχτωνε θα σταματάγαμε για ύπνο.
Όταν έπεφτε το φως του ήλιου λοιπόν βρήκαμε ένα κάμπινγκ φτηνό (καμία σχέση οι τιμές της Αυστρίας και της Ελβετίας) που είχε και πισίνα και έτσι ρίξαμε μια βουτιά για να θυμηθούμε ότι ήταν καλοκαίρι. Τι καλοκαίρι δηλαδή που έβγαινα από την πισίνα και έτρεμα. Και επειδή οι Ευρωπαίοι έχουν συνηθίσει το κρύο νερό μάλλον η πισίνα δεν ήταν θερμαινόμενη...
Τα πιτσιρίκια πάντως βουτάγανε μέχρι που έπεσε ο ήλιος κι εγώ έτρεμα από το κρύο, όντως έχουν συνηθίσει!
Φάγαμε και αφού χαιρέτησα τα ζωάκια που είχαν έρθει στη σκηνή μου

την έπεσα στα γρήγορα γιατί αύριο θα έπρεπε να ξυπνήσουμε νωρίς μιας και δεν είχαμε καθόλου ίσκιο.

Η πρώτη επαφή με την Αυστρία είναι έρωτας πάντως…

Bonus tracks της ημέρας:

"μούσι, γυαλιά που έχω από το λύκειο και τα φοράω μόνο με το κράνος για να μη στραβώνουν τα καλά, και πατηκωμένο μαλλί από το κράνος, σημάδια ότι ταξιδεύουμε ήδη κάποιες μέρες περισσότερες από το συνηθισμένο"

"Από το ομορφότερα κουτάβια που έχω δει ποτέ. Μοναδικά χρώματα!"

"Το κοριτσάκι είπε να μου κάνει photobombing καθώς με παρατηρούσε για ώρα να κάνω κασκαντεριλίκια για να βγάλω μία φωτογραφία και το εκμεταλλεύτηκα"
Reply With Quote