View Single Post
Παλιό 21-03-2013, 14:04
vasilis.vasilis Ο/Η vasilis.vasilis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: ΓΕΡΑΚΑΣ
Μoto: R 1200 GS ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Ειδικές τιμές της MotoRAID προς τα μέλη του GS Forum !

Νίκο Λεοντόκαρδε ευχαριστω για άλλη μια φορά το GS FORUM,αλλα ειλικρινά,απο την πλευρά του πελάτη αλλα και με το μάτι του πωλητη(πωλήσεις ειναι η δουλεια μου),ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,στον Γιάννη αλλα και στους συνεργάτες του,στο μαγαζι,άψογη συμπεριφορά,εξυπηρέτηση,χαμόγελο,πάνω απ ολα.Εκαναν μειλ επι τόπου στην Γερμανία να ρωτήσουν τον οίκο,πως θα μου λύσουν προβλημα και μια ώρα μετα,μου τηλεφώνησαν για την απάντηση.Στην είσοδο του καταστήματος,μπροστά σ έναν υπολογιστή,εργαζόταν ενα παλικάρι,το οποίο δεν χρειάστηκε να μ εξυπηρετήσει.....αλλα με καλωσόρισε ανθρώπινα και μ ευχαρίστησε μ ενα νευμα του φεύγοντας.Σας εξομολογουμε οτι θα μπορούσα να κάνω τις σημερινές αγορές μου,ιντερνετικα.Επινοησα δουλεια στην Πάτρα για να ξαναεχω αυτή την πραγματικά αυθεντική συμπεριφορά.Γιαννη αν διαβάσεις το μυν αυτο:συνέχισε έτσι,σύντομα σου εύχομαι να γίνεις όσο μεγάλη επιχείρηση,έχεις ονειρευτεί να την κανεις.Κι ενα τελευταίο,στο μαγαζί αισθάνεσαι σαν να έχεις βάλει παιδάκι πρώτη φορά στο Jumbo,τα θέλεις ολα.
Reply With Quote