Απάντηση: Καταδίωξη μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς..
Μια που αναφερθήκαμε στην Τουρκία, περιστατικό που έγινε μπροστα μου.
Αστυνομικοί σε μπλόκο, ύστερα απο έλεγχο που έκαναν σε φορτηγάκι συνεργείου της MTU (μηχανές βαποριων και σκαφών για όσους δεν γνωρίζουν), του αφαίρεσαν τα αυτοκόλλητα της MTU απο το αυτοκίνητο, επειδή δεν έιχε την ανάλογη άδεια για αυτα. Τόσο απλά και τόσο γρήγορα, με γρήγορες διαδικασίες όλο αυτο...
Δεν συζητω τι γίνεται αν σου λείπει κάποιο χαρτί, πόσο μάλλον αν σου κάνουν νόημα να σταματήσεις και το παίξεις μάγκας και δεν σταματήσεις!!!
Ένα έχω να πω. Μπράβο στο κράτος που τους έχει δώσει εξουσία και μπράβο στους αστυνομικούς. Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει για εμένα. "Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος"!
Και όπως πολυ σωστά λέει μια ψυχή, "καλύτερα να σε φοβούνται, παρα να σε σέβονται"!!!
Και στην Ελλάδα υπάρχει το νομικό πλαίσιο που δίνει την απαιτούμενη εξουσία στις αστυνομικές αρχές (εννοείται αυτο) μα δυστυχώς, εξαιτίας κυρίως των πολιτικών και των μικροπολιτικων παιχνιδιών που παίζουν, έχουν "άτυπα" αφαιρεσει όλες αυτές τις εξουσίες απο την αστυνομία. Το αποτέλεσμα είναι να μην την αφήνουν να κάνει την δουλεια της όπως εκείνη ξέρει και μπορεί να κάνει, και εκτός αυτου, την έχουν στην σέντρα σε κάθε σφάλμα που κάνει. Το οποίο σφάλμα, επαναλαμβάνω, οφείλεται τις περισσότερες φορές στους πολιτικούς μας, γιατί θέλουν να "φυτρώνουν εκει που δεν τους σπέρνουν"!!!
Ελπίζω να μην αναφερθεί κανένας σε κάποιες περιπτώσεις επίορκων αστυνομικών, γιατί θα απαντούσα με επερώτηση:
-στο επάγγελμα σου είναι όλοι άριστοι, ηθικοί, δίκαιοι και νομοταγείς;
Last edited by BOXER; 22-03-2013 at 01:50.
|