Εγώ δεν έχω να πω πολλά μιας και ο Βαγγέλης με κάλυψε πλήρως...Απλά θ'αλλάξω κομμάτι...
Λοιπόνννννν...πιστεώ μέσα στα 4 λεπτά αυτού του υπέροχου κομματιού των Stereophonics θα μπορέσετε να διαβάσετε ένα ακόμη ταξιδάκι που ζήσαμε την περασμένη Κυριακή....
[youtube]LV58fxXOQuE[/youtube]
Η ώρα 7 και κάτι και το τηλέφωνο χτυπάει.Ο βαγγέλης από την άλλη πλευρά μου λέει ότι δεν παίρνει με τίποτα,έχει μουλαρώσει...Σε 10 λεπτάκια είμαι εκεί του λέω για την πρωινή μας γυμναστική.
Δευτέρα στον συμπλέκτη και μετά από 3 προσπάθειες η Αφρικάνα είναι έτοιμη για το ταξίδι της.
8.οο η ώρα και στο σημείο συνάντησης είναι όλοι έτοιμοι γι'ανάβαση...
Μια πρώτη στάση μετά από μερικά χιλιόμετρα είναι το μονότοξο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς.Βρίσκεται σε ένα βραχώδες στένωμα του ομώνυμου φαραγγιού για να γεφυρώσει το ρέμα της Γκρόπας, εξυπηρετώντας έτσι την επικοινωνία μεταξύ Πύλης, Παλαιοκαρυάς και Μεσοχώρας.Το νερό λόγω των πολλών βροχών όπως διαπιστώνεται κι από τις φωτογραφίες αρκετό.
Η βοή από τη πτώση του νερού προκαλεί ένα αίσθημα χαλάρωσης στον Αλέξη.
αλλά και για το Vstrom του Γιάννη.
Γιάννης και Άννα ταξιδιώτες από την Θεσ/νίκη
Ο Βασίλης με την μπέμπα του με τίμησαν μ'ένα κλικ.
Ο βαγγέλης σε στιγμές χαλάρωσης αρνείται ν'ανέβει πάνω σ'ένα από τα πιο όμορφα ΚΤΜ που κυκλοφορούν...Δεν την αλλάζει την Varadero.
Στιγμές χαλάρωσης και για τις μοτοσυκλέτες.