Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
Τη περίπτωσή σου τη θεωρώ μια απλή αρρυθμία και η παρέμβαση πρέπει να έγινε εκ παραδρομής λόγω του ότι όλοι κάνουμε διάφορα πράγματα παράλληλα...
|
Αν εγινε εκ παραδρομης διορθωνωταν ευκολα....
Απόσπασμα:
Προς γνώσιν και συμμόρφωση λοιπόν ώστε το παράδειγμά σου να κάνει τη διοίκισις πιό ευαίσθητη και προσεκτική.
|
δε νομιζω να πιασει τοπο η προταση σου.... μακαρι παντως.... εδω διαβασαμε μεχρι οτι ειναι τουλαχιστον αγενια να ανεβαζω ταξιδιωτικο με λινκ.... μαλιστα
Απόσπασμα:
Ο Αντώνης σαφώς διακρίνεται για την ευγενική του συμπεριφορά και εφόσον δηλώνεσαι ως νέος εδώ πρέπει να αποδεχτείς την έξωθεν καλή μαρτυρία μας....
|
Δεν ειπα το αντιθετο σε καμια περιπτωση... δε θα μπορουσα αλλωστε να κρινω καποιον που δε ξερω προσωπικα... σε ολο αυτο το θεμα το μονο που κανα οι περισσοτεροι ηταν να τονισουν την ευγενια του αντωνη και οτι κακως του την επεσα... δε καταλαβαινετε οτι δεν ειναι προσωπικο το θεμα;;;;το οτι κατεβαινουν ποστ κατα αυτον το τροπο δηθεν για αισθητικους λογους(γιατι εμαθα οτι εχει ξαναγινει ) δηλαδη ειναι ευγενικο;;; ποσο μαλλων οταν δεν ειναι υβριστικα κακοβουλα η κερδοσκοπικα....
Απόσπασμα:
Ας μην γίνεται η τρίχα ..τριχιά για τα απλά...
|
Συμφωνω αλλα για να μη γινει τριχια θα επρεπε να φροντιζει πρωτα η διαχειριση κρινοντας καλυτερα και εφαρμοζοντας τους κανονες με περισσοτερη συνεση...
Απόσπασμα:
Έτσι λοιπόν φίλε μου, εφόσον δεν ορίζεις, ούτε αστυνομεύεις εσύ τους κανόνες του συγκεκριμένου χώρου είσαι θεωρώ υποχρεωμένος (μην έχοντας φυσικά και εσύ 100% δίκιο) να αποδέχεσαι πιθανές αρρυθμίες στο σύστημα....αλλιώς απλά δεν συμφωνείς και δεν δίνεις συνέχεια στις δημοσιεύσεις σου.
|
φυσικα δεν εχω 100% δικιο αλλα εδω εχω υποστει πεσιμο απο διαχειριστες κυριως αλλα και απο καποια πιο παλια μελη προσπαθωντας να αποδειχθει οτι εχω 1000% αδικο..
Για να τελειωνει το θεμα εδω γιατι πραγματικα εχω κουραστει... θα πω για τελευταια φορα οτι δεν εχω κατι προωπικο με τον Αντωνη,,, Τσαντιστικα και εξακολουθω να ειμαι τσαντισμενος για τον τροπο που χειρηστηκε το θεμα και το οτι κατεβασε το ποστ μου για αισθητικους λογους χωρις πρωτα να μου μιλησει και να το σηζητησουμε λιγο.... Ενα ποστ που ξαναλεω δε προσεβαλε κανεναν και μαλιστα οσο προλαβε να παραμεινει απεσπασε θετικοτατα σχολια... Δε μου αρεσει λοιπον στο ονομα της αισθητικης και καποιον αγρφων οι μη κανονων με την αποφαση ενος και μονο διαχειριστη να κατεβαινει ενα θεμα αδιαφοροντας για τη γνωμη των μελων και την απηχηση που ειχε σε αυτα. Επειδη προφανως ειμαι πιο χαλαρος ανθρωπος οπως το μουτρο π.χ. και μιας και εχω απολυθει απο το στρατο εδω και 13 χρονια εχω αποκτησει μια αδιαφορια για κανονες σε μη ουσιαστικα πραγματα της ζωης μας ποσο μαλλον σε ενα τοπο ψυχαγογιας σαν και αυτον ετσι ωστε να μη κατανοω την νοοτροπια να ενοχλειστε καποιοι απο ενα λινκ ποσο μαλλον να κατηγορουμαι και για αγενια, για αυτους τους λογους λοιπον δε θα σας ενοχλησω με καποιο ποστ σε αυτο το φορουμ στο μελλον μιας και η ιδιοσυγκρασια μου δε με βοηθαει να συμορφωθω με τετοιου ειδους κανονες....Φιλους εχω αρκετους απο εδω μεσα και ανα πασα στιγμη μπορω να τους μιλησω ειτε απο κοντα ειτε απο αλλα πιο χαλαρα φορουμ που ανεχοντε συμπεριφορες ποσταρω λινκ σα τη δικια μου και δε το θεωρουν αγενια...
Καλη συνεχεια σε ολους σας και συγνωμη για την αναστατωση....