Θέμα: Αγορά F650GS
View Single Post
Παλιό 28-03-2013, 16:42
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Αγορά F650GS

Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο. Πέρα από τα στάνταρ που θα πρέπει να τσεκάρεις -η ανάκληση και να μην έχει γίνει είναι τσάμπα και ισχύει ακόμα νομίζω, αν όχι ας με διορθώσει κάποιος- είναι τα δύο βασικά πράγματα που έχει θέμα η μηχανή.

Α. Σέλα. Η στοκ είναι βάσανο, η τούρινγκ εκδοχή της BMW έχει κοντά στα 300 από ίντερνετ και πολλά περισσότερα στο δίκτιο της εταιρείας. Οι μοντιφιές και οι μετατροπές είναι και λίγο "λαχείο".

Β. Το φέρινγκ που χρειάζεσαι οποσδήποτε καθώς τα στοκ είναι επίσης για γέλια και για κλάματα. Αλλά και κάμποσα άφτερ μάρκετ κοστίζουν αλλά δεν...

Γ. Λόγω ιδιαίτερων γωνιών σχεδίασης κάποιοι το βρίσκουν κουραστικό για χέρια ώμους αυχένα. Ειδικά όσοι δεν είναι ντερέκια. Το πρόβλημα λύνεται συνήθως με bar risers (20e) εγώ προχώρησα και σε barbacks που σηκώνουν αλλά γυρνάνε και το τιμόνι πιο κοντά στον αναβάτη. Απόλαυση.

Και για τις δύο πρώτες ιστορίες υπάρχουν τόσο εδώ όσο και στο adventurerider.com ειδικά θρεντ με λεπτομέρειες.

Κατά τα άλλα το μηχανάκι είναι πολλλλλλλλύ απολαυστικό και για μακροχρόνια σχέση. Για 300 πάνω 300 κάτω μην κολλήσεις. Πάρε ατό που σου κάνει κλικ. Και όχι με βάση τα έξτρα τους γιατί λόγω κρίσης έχει γεμίσει φτηνά μεταχειρισμένα έξτρα ο τόπος.
Reply With Quote