View Single Post
Παλιό 30-10-2009, 14:25
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Επάγγελμα αστυνομικός!!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Με ένα παραλήρημα άσχετων με τα γεγονότα και ασύνδετων νοηματικά προτάσεων προσπάθησες να δικαιολογήσεις …ατύχησες και βέβαια κατάπιες την
Σε ρωτώ ξανά : Δεν υπάρχουν αθώοι; Άρα καλώς σκοτώθηκε π.χ. ο ¨Αλέξης¨; Γιατί ανησυχείς για την οικογένεια σου ,αυτοί είναι αθώοι ; μήπως όταν σκοτώνονται παιδιά άλλων βγάζουμε και απολαμβάνουμε τα αγαθά της αγγλοσαξονικής κοσμοκρατορίας ; μήπως έχεις ακούσει τον όρο ¨ψευτοκουλτουρα¨;
Μα είσαι καλά άνθρωπέ μου?!?!?!!?!?
Σιγά μην σε φοβήθηκα κιόλας!!!!!!!!!!!!!
Αλλά όταν δείχνανε το φεγγάρι, μου φαίνεται πως κοίταζες το δάχτυλο!!!!
Τώρα όσον αφορά τα νεροζούμια που κάποιοι προβάλετε και καλά, σαν άποψη, τα αντιπαρέρχομαι ως τουλάχιστον αστεία...
Εσύ μπορεί να θέτεις ερωτήματα, νομίζοντας ότι, όλοι έχουμε τον χρόνο να αναπτύσουμε γραπτά όσα αποκομίσαμε κοντά μισό αιώνα ζωής!!!!! Ή, νομίζεις, πως αν δεν κατάλαβες, έχω καμμιά υποχρέωση να σου κάνω φιλοσοφική διάλεξη?!!??!!?
Εγώ δεν έθεσα ερωτήματα. Ζήτησα να βουτάτε την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσετε και να πάψετε να κάνετε τα κοκοράκια, για θέματα που αφ' ενός είναι ηλίου φαεινότερο, πως δεν "τα έχετε" και αφ' ετέρου ερεθίζουν κομπλεξικά άτομα κάθε υποτιθέμενης απόχρωσης, ανεβάζοντας την ένταση και τις αψυχολόγητες αντιδράσεις και εκρήξεις.
Μπορείτε σε τέτοιες περιπτώσεις να λέτε ανέκδοτα ή για τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό!!!!!!!!!!!!

.........
Ρε Κώστα (Ντινόπουλε), τι να σου πω?!?!?!?!?!?
"Και τό' ριξα στην θάλασσα κι' έπλεε σαν σκεπάρνι"
Τσάμπα τα υστερόγραφα!!!!!!!!!!

................
Βαγγέλη (fidempora), χαλάρωσε...

...................
To ίδιο και συ nek21. Ούτε χρειάζετε να γνωστοποιείς ιδιότητες, όπου δεν είναι απαραίτητο. Έτσι κι αλλιώς οι "παλιοί" γνωρίζουμε!!!!!!

............
Carduelis, αν και κάπου στο τέλος ψιλοδιαφέρουν οι απόψεις μας, νομίζω πως θα περνάγαμε μερικά υπέροχα απογεύματα, εκμυστηρευόμενοι εμπειρίες, πίνοντας το κρασάκι μας!!!!!!!!!! Εύχομαι να βρεθεί χρόνος, αν και εσύ το θέλεις!?!?!?!?

................

Η γενιά των αποτυχημένων γονέων?

Μπράβο βρε Παναγιώτη, να και κάπoιοι που καταλαβαίνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by yannis; 30-10-2009 at 14:52.
Reply With Quote