Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ
Κυριοι δειτε την ταινια "ψυχη βαθια'' και ας σκεφτουμε μετα ποσο ομορφα ειναι Ελληνες να αφαιρουν ζωες Ελληνων.
Μπορει να διαφωνεις φιλε μαζι Γιαννη μου αλλα αυτο δεν αλλαζει τα γεγονοτα.
Αν με ρωτατε για τον Αλεξανδρο θα σου απαντησω με την ερωτηση ''τι ζηταει η αλεπου στο παζαρι?'' και μαλιστα πετοντας μπουκαλια στους '' μπατσους''?
Φανταζεσαι αδερφε να περναγε το παιδι σου απο το αστυνομικο τμημα η' να ειχε παει η γυναικα σου να βγαλει ταυτοτητα............
Τελος για τους αστυνομικους του εξωτερικου οι οποιοι εμπνεουν σεβασμο,
φιλε θα σου απαντησω οτι δεν εμπνεουν κανεναν σεβασμο αλλα τον απολυτο φοβο.
Παρακουσε εντολη η' πετα μπυκαλι σε εφιππο Αγγλο η' Γερμανο και πες μου μετα ποια κλινηκη κανει αραιρεσει γκλοπ απο τον πρωκτο.
Ημουν μαρτυρας σε πορεια στην Αγγλια οταν ειδα τον οχλο να κινητε στο πεζοδρομια και να σταματαει στο φαναρι.
Το κουφοτερο ολων ηταν ο ξυλοδαρμος διαδηλωτη επειδη την δευτερη φορα δεν υπακουσε τον εφιππο στην προειδοποιηση και περπαταγε στον δρομο........
Δικα σου τα συμπερασματα.
|
Απόσπασμα:
έχουν προκληθεί από ένα άδικο κράτος με τις πολιτικές και τους θεσμούς του.
ο Κενεντυ ειπε ''μην κοιτας τι κανει το κρατος για εσενα αλλα εσυ για την Αμερικη''...........
αν το σκεφτουμε θα δουμε οτι μπορουμε να γινουμε καλυτεροι.
|
Απόσπασμα:
και καλα ρε παιχταδορ τον Αλεξ τον θυμασαι, τον μπατσακο το οποιο πυροβολησαν στον λαιμο δεν τον θυμασαι?
Αλλα βεβαια αυτος ειναι μπατσος, δολοφωνος.
Και τα γουρουνια ακομα δεν τα πυροβολουν εν ψυχρω.........
|
Απόσπασμα:
ρε Γιαννη, ακομα προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αυτο το οποιο σε οδηγει να βλεπεις με ''χαλαροτητα'' αυτες τις αντιδρασεις και σιγα σιγα να προσπαθεις μεσα απο ''ηρεμο'' λογο να δημιουργησεις ''εντονη'' αντπαραθεση?
Οι τυχαρπαστοι, ψευτο-ιδεολογοι, οι εκμεταλευτες και οι δημαγωγοι εχουν οδηγησει την χωρα εδω, εκμταλευομενοι την ημιμαθεια και την ψευτοκουλτουρα του νεο-Ελληνα.
Αυτοι δημιουργουν επαναστετες χωρις αιτια.
Αυτοι δημιουργουν μαζες
|
Απόσπασμα:
Μπαρουντας νομιζω οτι ειναι ο ψυχολογος.
Συμφωνω οτι αυτα ειναι καλυτερο να συζητιουντε απο κοντα αλλα απο την αλλη νομιζω οτι υπαρχει και οριμοτητα.
Δεν πουλαω.Τετοια φαινομενα εχουν γινει πολλες φορες οποτε ειχα χρονο να αγορασω.Δεν θελω αλλο.
Εχω κριση και νομιζω οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορω να βρω καμια αλλη λεξη εκτος απο την κρεμαλα για τετοιους ''ανθρωπους''.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από georgekostas
Η τρομοκρατία είναι έγκλημα. Η Ελληνική κοινωνία δεν έχει ανάγκη την τρομοκρατία και το εγχώριο έγκλημα,
για να λύσει τα πολλαπλά προβλήματά της. Ποτέ η τυφλή βία δεν ωφέλησε, το αντίθετο μαλιστα.
Καταδικαστεα κάθε χρήση βίας, ιδιωτική ή κρατική.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
Εκτός από μεγαλομανία :¨ Είμαι ο πρώτος που θα ήθελα να σταματήσουν και να περνάγαμε τον καιρό μας μόνο με γλέντια....¨ ¨σου κάνω φιλοσοφική διάλεξη¨, βλέπω ότι έχεις και σύνδρομο καταδίωξης :¨ Σιγά μην σε φοβήθηκα κιόλας¨ ,αδυναμία συγκρότησης λογικών πράξεων και κατανόησης αυτών που γράφεις. Η αναφορά στο ποδόσφαιρο δείχνει ένα τμήμα της σύγχυσης που έχεις. Πλην αερολογίας μπουρδολογίας και αποτυχημένης ειρωνείας έχεις –μπορείς να γράψεις κάτι;
|
εγραψα τις αποψεις μου,με συμπληρωσατε κι εσεις,ειμαι αρκετα καλυμμενος!
παντως ρε γιαννη τι εχεις με το ποδοσφαιρο?εισαι ο μονος που σε ενα τετοιο θεμα μπλεκεις ολυμπιακο,παναθηναικο κτλ...

ακομη τι δουλεια εχουν οι σομαλοι πειρατες με το θεμα μας?

παντως χαλαρωσε λιγο γιατι αλλο μια ανανδρη δολοφονικη επιθεση εναντιον ανυποψιαστων πολιτων,και αλλο οι φανφαρες,οι ψευτοιδεολογιες,ο ριζοσπαστης και η κατηχηση!

χωρις παρεξηγηση μηπως ζεις σε αλλη εποχη?

δεν εχουμε χουντα!

το ποιημα που ειχες μαθει καποτε ισως και να ειναι ακαιρο στην εποχη μας!πλεον συναντας δεξιους με αριστερες αποψεις και αριστερους με τις πιο φασιστικες αποψεις,η αστυνομια και ο στρατος δεν κυβερνουν,οι μεγαλοαριστεροι εχουν εξελιχθει σε αρχικαπιταλιστες...εχουν αλλαξει πολλα,οποτε γιατι βλεπεις παντου φαντασματα?
φιλε γιαννη οπως λει κι ο καθηγητης του παντειου πανεπιστημιου ρουσης γιωργος "αν διαβασεις κειμενα των νεων οργανωσεων οι αντιληψεις τους ειναι τελειως μηδενιστικες,δεν εχουν την αντιληψη ρομπεν των δασων,τιμωρω τους καπιταλιστες και τους ιμπεριαλιστες,αλλα τους καλουν ολους να τα κανουν μπαχαλο,ειναι μηδενιστες!"
τελος παντων, επειδη αν εξαιρεσουμε τις διαφορες στις αποψεις μας,η παρεα σου ειναι ενδιαφερουσα, μεσα για μασα αλλα εχουμε πολλα αλλα να συζητησουμε χωρις να χαλαστουμε!αλλωστε η στιγμη του φαγητου ειναι ιερη...