Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dionysisgs
Φίλε μου εχω το 1200RT και κατεβαίνω κάθε μέρα στο γραφείο (κεντρο Αθήνας) από το κρυονέρι..η μηχανή δεν πέζεται με τίποτα...κανένα πρόβλημα στην κίνηση μικρότερο μεταξόνιο από την GS λίγο χαμηλότερη (λίγο περισότερη προσοχή στους καθρέφτες)..κατανάλωση θα έλεγα μικρότερη από το GS ειδικά στο ταξίδι, μέσα στην πόλη λόγω μακρύτερου διαφορικού είναι πάνω κάτω ίδια με του GS...αλλά θα εκτιμήσεις επιπλέον άλλα πράγματα...σκέψου την αναβάθμιση που κάνεις.....στην προηγούμενη μοτο σου σε χτυπουσε ο αγέρας πολυυυ......στο RT αν σηκώσεις την ζελατίνα και πηγαίνεις με 80 ανάβεις τσιγάρο...
Ομως κάθε μηχανή είναι φτιαγμένη για διαφορετικό σκοπό....με to GS θα πας παντού με το RT οχι....με το GS θα καβαλάς και πεζοδρόμια με το RT με πολύ προσοχή...αλλά στην Εθνική οδό και στα πολλά θα καταλάβεις την φιλοσοφία της....αυτά απο μένα....οτι θελεις ρωτάς...
Εχω οδηγήσει και το 1150...νομίζω ότι το 1200 είναι μονόδρομος......τα στριψιματά του σε κλειστά είναι απιστευτα....
|
Ευχαριστώ.
Χθες ήμουν Θεσσαλονίκη και τηλεφώνησα σ' αυτόν που έχει την αγγελία της 1200 στο Car.gr και μιλήσαμε λίγο στο τηλέφωνο γιατί τελικά δεν μπόρεσα να πάω να τη δω από κοντά, λόγω του ότι ο ιδιοκτήτης είχε δουλειά. Μου ανέφερε όμως, ότι είναι χαλασμένος ο αισθητήρας του δείκτη βενζίνης και είναι καμμένη και μία λάμπα (προφανώς από τον προβολέα μπροστά). Τα χιλιόμετρα της μηχανής είναι 26.500 Η μηχανή μου είπε δεν κινείται. την πουλάει 8000 ευρώ συζητήσιμη. Είναι μοντέλο του 2005 με ράδιο-CD. Με τόση λίγη χρήση, πως είναι δυνατόν να έχει πρόβλημα με αισθητήρα βενζίνης και με λάμπες; Μήπως στο μέλλον θα βγάλει και άλλα προβλήματα; Εχω διαβάσει και πολλά προβλήματα στο φόρουμ γενικά για τις BMW αλλά και σε άλλο αντίστοιχο ελληνικό φόρουμ. Γιατί τόσο αναξιοπιστία με τις BMW; Μία τόσο μεγάλη βιομηχανία και μάλιστα με πανάκριβα μοντέλα, γιατί τόσα περίεργα και πολλά προβλήματα; Ευχαριστώ, Γιάννης