View Single Post
Παλιό 12-04-2013, 23:39
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο αγοραστής μπορεί να δει μόνο -και όχι πάντα- το δίωρο στο δυναμόμετρο....
Άλλος το εκτιμά όλο αυτό το πακέτο, το θέλει, μπορεί και το πληρώνει κι άλλος το θεωρεί τσάμπα λ7 και δεν το πληρώνει.....

Αλκίνοε αν κάνω λάθος στη σκέψη σου, διόρθωσε....
Χοντρά-χοντρά έτσι ειναι.

Γιάννη αυτο που κανεις τώρα εσυ ειναι πολυ καλη σκέψη κ λυνει χερια σε όσους ψάχνουν τέτοια είδους λύση
αλλα δεν ειναι καινούργια σαν ιδέα. Γίνεται εδω κ καιρο.
Εγω πρωσωπικα ξερω τουλάχιστον τρεις εδω στην αθηνα που το κάνουν αυτο κ τουλάχιστον δυο στο εξωτερικό.
Εγω επέλεξα την λύση του παράλληλου γιατι δεν εμπιστεύομαι κανεναν (είμαι παράξενος, πως να το κάνουμε.
Πολυ πιθανόν τη Δευτέρα θα επισκεφθώ έναν απο αυτούς για καποια δουλεια. Θα προσπαθήσω να μάθω λεπτομεριες σχετικα με το θέμα κ αν μάθω κάτι νεο η διαφορετικό απο όσα γράφεις θα ενημερώσω.
Επίσης ειναι κ ενας τύπος, δε θυμάμαι καθόλου το όνομα του, ο οποίος εχει κ GS adv (πιθανον κ να μπαινει κ στο φορουμ) κ κάνει προγραμματισμους με πολυ καλα αποτελέσματα. Έβγαλε απο 8αρη 120φευγα άλογα μονο με προγραμμα φιλτρο εξατμιση.
Απ´οσο γνωρίζω πριν 5-6 χρονια ήταν αντιπρωσωπος της dreamscience στην Ελλάδα. Πλέον δεν ξερω με τη ακριβώς ασχολείται αλλα το είχε πολυ σοβαρα το άθλημα.
Reply With Quote