Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από fidemporas
Δεν είναι απόρια προσωπικών γνωριμιών η άποψη μου. Ούτε πολιτικών φρονημάτων. Είναι απόρια προσωπικών εμπειριών κάθε μέρα στο δρόμο, στις υπηρεσίες, και όπου αλλού. Φυσικά και είναι άνθρωποι με όλα τα επακόλουθα αλλά νοιώθεις εσύ ότι η ο κλάδος αυτός ειναι πραγματικά στην υπηρεσία του πολίτη;
Δηλώνεις θιγμένος και αναφέρεις ότι "στοχοποιώ " τον κλάδο σου ( αν κατάλαβα καλά κάνεις αυτη τη δουλειά ) .. Οκ στο σημείο αυτό σου ζητώ συγνώμη εάν σε έθιξα προσωπικά ... αλλά εσύ πιστεύεις ότι κάνετε σωστά την δουλειά σας; Όχι σε σχέση με τις διαταγές από τους ανωτέρους αλλά απέναντι στον πολίτη...Εγώ γιατί βλέπω έναν τσαμπουκά και μία αναίδεια απέναντι στον πολίτη; Γιατί ακούω από όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι τα χειρότερα; Εσύ δεν ακούς τίποτα ;
Διότι αν ακούς θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Ίσως κάτι να μην γίνεται σωστά. Αν πάλι δεν ακούς ίσως θα έπρεπε να προσέξεις να κοιτάξεις λίγο περισσότερο γύρω σου... μπορεί να σου διαφευγει κάτι.
Φυσικά όλα τα παραπάνω που γράφω μπορεί να είναι απλά ιδέα μου ... να έχουν να κάνουν μόνο με τον δικό μου μικρόκοσμο... Αλλά και μόνο η συμετοχή και η αντιπαράθεση μέσα στο φόρουμ απο μόνη της λέει κάτι ....και δεν εννοώ απαραίτητα συμπάθεια ....
Πάντα φιλικά...
|
το μονο που θα σου πω ειναι οτι αν κοιταξεις σε ολους τους τομεις θα βρεις ανθρωπους που κανουν εντιμα και ωραια τη δουλεια τους καθως και αυτους που αποτελουν το αποστημα.τωρα αν εσυ σε ενα κλαδο νομιζεις οτι ολοι ειναι αντιπαθητικοι και αναιδεις και φοβασαι να τους πλησιασεις μαλλον εσυ θα πρεπει να κοιταξεις λιγο τριγυρω σου και να το ψαξεις καλυτερα το θεμα.εκτοσ βεβαια(πλακα κανω)αν τα στεκια σου ειναι σε περιοχες αβατα εξ ου και οι συναναστροφες σου.παντως το ζητημα του αν η αστυνομια ειναι κοντα στον πολιτη ειναι βαθυ και θα το συζηταμε χρονια.αν θες τη γνωμη μου θα πρεπει να γινουν τεραστια βηματα για να καλυτερευσουμε σαν ανθρωποι και κατ επεκταση σαν κοινωνια και στη συνεχεια ως επαγγελματιες(ολοι μας).
παντα φιλικα ...