View Single Post
Παλιό 31-10-2009, 02:26
Alext Ο/Η Alext βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Βριλησσια
Μoto: BMW R1200R
Προεπιλογή Απάντηση: Νέα Γρίππη και Εμβολιοφοβία..

[quote=Carduelis;88029]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alext Εμφάνιση μηνυμάτων

Ακόμα όμως κι αν υποθέσουμε πως είμαι το μεγαλύτερο λαμόγιο που υπάρχει, σε όσα λέω που είναι η αντίρρησή σου? στο ότι στα λέει ..γιατρός; προτιμάς αστρολόγο με κληρονομικό χάρισμα;

"Doctor Arvylas"

φιλε μου δεν διαφωνω μαζι σου αλλωστε αρχισα ετσι
"ολα καλα και ωραια συμφωνω επι της αρχης σε οσα λες"
και εξηγω οτι εχω μια αμφιβολια (και ειμαι σιγουρος οτι μου το αναγνωριζεις ως δικαιωμα μου) για ολους αυτους τους επισημους οργανισμους που διαφεντευουν για χρονια πληθη και κοινωνιες λεγοντας οτι μου ακουγεται καπως σαν τον Ρουσοπουλο ή σαν τις γνωστες απανταχου διαψευσεις των κυβερνησεων
ουτε εσενα εκρινα διοτι δεν σε ξερω ουτε προταση ή αποψη δικια μου κατεθεσα και εμεσως και αμεσως συμφωνω σε αυτο που λες και εσυ

"θεωρώ και υποχρέωση του καθενός μας στο Καραγκιόζ Μπερντέ κράτος που ζούμε, τουλάχιστον να αναρρωτηθεί τι θα κάνει αν αύριο η επιδημία κλείσει το σχολείο του δικού του παιδιού, αν η δική του γυναίκα που είναι έγκυος κινδυνεύει, αν ο πατέρας του που είναι βαρειά πνευμονοπαθής πρέπει να εμβολιασθεί, αν.. αν.. αν..."

και για αυτον τον λογο αναφερθηκα στο οτι εισαι γιατρος και οχι υποτιμιτικα ή ειρωνικα (αν το πηρες ετσι) για να τονισω οτι στους πονηρους καιρους που ζουμε πρεπει να μην αποδεχομαστε τιποτα αβιαστα ακομα και απο καποιους που εχουν σχετικη ιδιοτητα τους ακουμε αλλα προσπαθουμε να διασταυρωσουμε και να παρουμε και δευτερες και τριτες γνωμες και αποψεις
ξερεις εκ των εσω αν ειναι αναγκαιες ολες οι επεμβασεις που γινονται ετσι???

"αντιρρησιας εκ πεποιθησεως"
Reply With Quote