Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Κώστα μου, είδες πόσο εύκολα μπορεί να βγάλει κάποιος συμπεράσματα, όταν κοιτά επιπόλαια!?!?!? Δεν εννοώ, λοιπόν την κυταρρίτιδα των bodyline... αλλά κυτταρίτιδα που μπορεί να προκλήθηκε από μικρόβια, όπως του σταφυλόκοκκου, στρεπτόκοκκου κ.λ.π., που φαντάζομαι ξέρεις καλύτερα από μένα, πόσο ισχυρά και επικίνδυνα είναι.
Εντάξει λοιπόν, πήραμε αντιπυρετικό... ε, εδώ μας έχετε μουρλάνει στα depon, προκοπή δεν βλέπουμε και θέλετε και από πάνω να κάνουμε και δίαιτα!!!!!!!
Μήπως και κανένα ευχέλαιο ή κανένα χορό της βροχής!??!!?!?!? 
|
γιαννη μου σε οποια εμπυρετο κατασταση η λυση ειναι τα αντιπυρετικα,ακομη και σε στρεπτοκοκκο και σταφυλοκοκκο.
παντως με ξαφνιαζει που ενω εχεις και νεα παιδια,δεν καταδικαζεις ξεκαθαρα, εστω και οχι μονολεκτικα, αυτη τη δολοφονικη επιθεση εναντιον νεων παιδιων!αντιθετως μπλεκεις τα μπουτια σου με ποδοσφαιρα,σομαλους,ισραηλινους,παλαιστηνιους,αινσταιν,πυρετους,διαιτες,ευχελαια,χορους της βροχης κ.α.
θα σου προτεινα λοιπον να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου τα πραγματα τα οποια πιστεψε με ειναι πολυ απλα!
εγω εδω σταματαω την αντιπαραθεση με το φιλο γιαννη επειδη μου ειναι πραγματικα δυσκολο, το ομολογω, να τον πεισω οτι ενα τοσο ξεκαθαρο περιστατικο για να το κρινεις δε χρειαζεται να το...μελετησεις!
θα κλεισω λοιπον χαριτολογωντας
Ειχε ο Γιαννης ενα παλιο Φιατ Παντα και μ αυτο ειχε ταξιδεψει ολη την Ελλαδα. Ειχε κανει πεντακοσιες χιλιαδες χιλιομετρα και τωρα το αμαξακι αρχιζε να τα φτυνει. Το πηγε στη μαντρα, το δωσε για 50 Ευρω και πηρε ενα πιο μεγαλο, καινουργιο. Γνωρισε και μια ωραια κοπελιτσα και την πηγαινε για βολτες. Τον ειχαν ολοι συνηθισει με το παλιο αμαξι ομως και του ελεγαν μολις τον βλεπανε,
- Που ειναι το Φιατακι ρε Γιαννη;
Αυτο γινοταν τοσο συχνα που η γκομενα δεν αντεξε και τον ρωτησε
- Μα τι αμαξι ειχες πια;
- Τι ειχα; Παντα, απαντα αυτος.
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ
-ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ;
-ΤΙ ΕΙΧΑ; ΠΑΝΤΑ