Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από grivgs
Παιδιά, διάβασα όλο το θέμα αλλά το μετάνιωσα γιατί με στεναχώρησε και με εκνέυρισε. Μα είναι δυνατόν το 2010 σχεδόν να υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν συνανθρώπους τους, τους αγνοούν, τους μισούν ή οτιδήποτε άλλο χωρίς να τους γνωρίζουν παρά μόνο από το επάγγελμά τους; Αυτό είναι φοβερό και πιστεύω ότι κάποιοι έχουν κολλημένα μυαλά.
Δικαίωμα βέβαια του καθενός να εκφέρει την άποψή του και καλά κάνει. Ο καθένας έχει την άποψή του και την προσωπικότητά του. Αν νομίζει όμως πως την ολοκληρώνει ξεσπώντας σε "ΜΠΑΤΣΟΥΣ", πρέπει να προβληματιστεί πιστεύω και ο ίδιος και οι υπόλοιποι, που κατά την άποψή μου πρέπει να τον απομονώσουν και να τον αντιμετωπίσουν.
Υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες αστυνομικοί όπως σε όλους τους κλάδους.
Μην είμαστε μηδενιστές γιατί εμείς θα τους κάνουμε όλους μπάτσους.
|
Φίλε μου, δεν νομίζω πως είναι σωστό να στεναχωριέσαι. Ότι συμβαίνει γύρω σου είναι η πραγματικότητα και απλά την αποδέχεσαι, προσπαθείς να την κατανοήσεις και να βρεις την θέση σου μέσα σ' αυτήν. Πρώτα για να επιβιώσης και στην συνέχεια να εξελιχθείς, προσπαθώντας να πετύχεις τους στόχους που διάλεξες. Τώρα, αν στη πορεία, θεωρήσεις πως θα ήταν χρήσιμο, να επιδιώξεις παράλληλα και κάποια "γενικότερη" βελτίωση του περιβάλοντός σου, έχεις τις ευχές όλων μας, αρκεί να μην θίγει και τις δικές μας επιδιώξεις...

Για να διασκεδάσουμε την κατάσταση, επίτρεψέ μου να σε πειράξω λίγο.
Πιστεύεις πως υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες σε
κάθε ? κλάδο?!?!?
Ας πούμε στους ταξιτζήδες? παπάδες? περιπατήτριες? πορτιέρηδες?

Γιατί στους δημοσιογράφους θα δυσκολευτείς και στους... δικηγόρους θα φας πόρτα!!!!!

Εντάξει στους ιατρούς και στους δημοδιδάσκαλους δεν υπάρχει θέμα, εκεί δυσκολεύεσαι να βρεις τους κακούς!!!!!

Θα μου πεις πως συνήθως ο καθένας διαλέγει για κάποιους λόγους το επάγγελμα του...
Γιατί ας πούμε κάποιος να γίνει παπάς και όχι υδραυλικός... γιατί περιπατήτρια και όχι εργάτρια... γιατί πολιτικός και όχι καθηγητής... γιατί αστυφύλακας και όχι πυροσβέστης... και ουκ έσται τέλος!!!!!
Άλλος έρχεται στα βαπόρια, γιατί του αρέσει η θάλασσα και άλλος γιατί του αρέσουν οι... ναυτικοί!!!!
Δεν βαριέσαι, την υγειά μας και πολλά λεφτά... όλα τ' άλλα γίνοντε!!!!!!!