23-04-2013, 09:45
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας η Eurobank
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Αυτό Γιώργο δεν εξηγεί τα παιχνίδια τους, κάποιοι έκαναν πάλι περιουσία στην πλάτη αυτών που αντάλλαξαν τις μετοχές. Και βέβαια σκοπός τους δεν είναι η σωτηρία των καταθετών, για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας....
|
Πολυ μαυρα τα βλεπεις και δεν ειναι ετσι.............
Φυσικα και δεν ειανι η σωτηρια των καταθετων το θεμα διοτι απο μονοι τους δεν μπορουν να σωσουν τις καταθεσεις τους, ΠΡΩΤΑ πρεπει να σωθει η τραπεζα με οιονδηποτε τροπο. Πρωτα πρεπει να σωθουν οι μισητες τραπεζες διοτι εκει εχουμε ολοι τα λεφτα μας και διοτι αυτες χρηματοδοτουσαν την ''ασωτη'' ζωη μας, τα σπιτια μας, τα αυτοκινητα μας, τις διακοπες μας ακομα και την παντος ειδους διασκεδαση μας. Αυτες δε χρηματοδοτουν την αναπτυξη οποιασδηποτε φυσης.
Το αν κερδιζουν αυτες και οι μετοχοι τους...αυτο μας ελειπε να το εκαναν για την ψυχη της μανας τους. Εξάλλου αν δεν κερδιζαν πως θα ειχαν λεφτα να επενδυσουν οι ιδιες ωστε να αυγατισουν και να μας ξαναδανεισουν?
Τωρα και μετα την ανακεφαλαιοποιηση (πρωτη η Eurobank θα την εχει) τα δανεια δεν θα δινονται οπωως πρωτα με ενα τηλεφωνο και ανεξαρτητα εισοδηματος...τωρα πρωτα θα ξεσκονιζουν τον πελατη οπως γινοταν καποτε και μετα θα παιρνει το δανειο.
Θα σου πω ενα παραδειγμα, το 1988 αποκτησα την πρωτη μου πιστωτικη, μια mastercard απο την Εθνικη. Αφου μου ζητησαν και πηγα ενα βιβλιο χαρτια απο φορολογια εισοδηματος μεχρι τιτλους ιδιοκτησιας αν ειχα εκαναν 2,5 μηνες για να αποφασισουν. ΑΥΤΗ ειναι η σωστη προσεγγιση που θα ξαναγινεται απο εδω και στο εξης κι οχι η αλλη.
Γιαυτο να λες και δοξα τον Θεο που εγινε ετσι..........
Χωρις τραπεζες και τραπεζικο συστημα Γιαννακη μου χαθηκαμε..........
|