View Single Post
Παλιό 23-04-2013, 14:04
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Νέος για βραδυνή εργασία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο πολύ πετυχημένη παρατήρηση.
Μόνο 2 υπήρξαν που τους ευχαριστώ . Δυστυχώς όμως λόγο ότι εγω δεν έχω το περιθώριο να τους εκπαιδευσω δεν τα βρήκαμε. Δεν θέλω να αναφέρω όνομα μια και δεν ποσταρε εδώ, αλλά μιλήσαμε από το τηλέφωνο , υπάρχει φίλος που ήταν διατεθειμένος να έρθει από επαρχία και να μείνει Αθήνα για να δουλέψει.:thumbup:
Για να έχεις μέτρο σύγκρισης γράψε για μια θέση γραφείου και θα δεις τι θα γίνει.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
απο της 8 απριλιου και μονον δυο............
Φανταζομαι το εχεις βαλει και σε καμια εφημεριδα...........

Ετσι για να δει ο κοσμος που μιλαει για πεινα και συσσιτια οτι ειναι βαθεια νυκτωμενος..............

Ειμαι στο γραφειο 7 εργασιμες ημερες και κοιτωντας τα εμαιλς για την αγγελια που ειχαν βαλει για ασχετη θεση απο την δικη μου αλλα για θεση γραφειου οπως λες το συστημα ειχε καταχωρησει μεχρι την παρασκευη 7000 αιτησεις....επτα χιλιαδες ολογραφως..............φανταζομαι οτι η πεινα παει συνεφο εεεεεεε? Αμ δε......
Ανοιξα μερικα απο αυτα και ειδα ηλικιες των 20 μεχρι 30 χωρις προυπηρεσια, χωρις διπλωματα και παπλωματα, χωρις καν μια ξενη γλωσσα. Μετα πηγα στα ιδια ονοματα και ειδα τα interviews results απο το human resourses dept. και προσεξα οτι ολοι ζητουν 8ωρο, οχι εργασια Σ/Κ και αργιες (για Ναυτιλιακο γραφειο μιλαμε ετσι? που δεν εχει ωρες και ημερες....οταν εχει βαπορι δουλευεις δεν λες εχει αργια...) και μισθο? Ας ηταν ΕΝΑΣ Αντρεα μου μα ΕΝΑΣ ¨η ΜΙΑ που να ζηταει κατω απο 2000 μικτα ητοι 1500 καθαρα.
Κι εσυ μου λες για βασικο και βραδυνη εργασια? Αμ δεν πειναει ο Ελληνας για να δουλεψει με τον βασικο μισθο και βραδυ Αντρεα μου, τρωει απο εκει που εχει αποθεματα, κι εχει πολλαααααααααα αποθεματα Αντρεα μου.

Κατι λεγαμε για μαζωξη ελιων σε αλλο ποστ........απο Ελληνες? δεν εισαι καλα μου φαινεται!!!!!
Reply With Quote