23-04-2013, 14:22
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Γιώργο! Γιώργο! δε με διαβάζεις προσεκτικά! Πριν από ενάμισι χρόνο είχα προειδοποιήσει για το τι θα γίνει με τα φωτοβολταϊκά....όχι διότι είμαι έξυπνος, αλλά διότι μείωση τιμών έγινε τότε στην Ισπανία, ήδη έλεγαν για τα προβλήματα που έχει ο οργανισμός που πληρώνει και δε θυμάμαι πως λέγεται.
Τώρα για το πόσο ευκολόπιστοι είμαστε...... θα έλεγα ότι όλοι θα ήθελαν να πιστεύουν ότι το κράτος θα γίνει σοβαρό, αλλά φευ! Και τότε έχεις δίκιο, καλά να πάθουν όσοι πείθονται! Αλλά το ότι σα λαός είμαστε μωρόπιστοι δε δικαιολογεί τα "εγκλήματα¨του κράτους! Ας το πουν καθαρά! Ελληνες θα σας τα πάρουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλα! Δεν αξίζεται να έχετε περιουσία! Κολλίγοι!
|
Σε διαβαζω ανελλιπως και προσεκτικοτατα. εξάλλου εμεις οι δυο απομειναμε να μιλαμε για τετοια θεματα......οι αλλοι βαρεθηκαν και εφυγαν.
Δεν χρειαζεται να διαβασω την Ισπανια για να δω τι θα γινει στην Ελλαδα, μου αρκει η λογικη του ''δεν μπορω να εισπραττω περισσοτερα απο καποιον που πουλαει το προιον μου φτηνοτερα στον αλλον'', εκτος φιλε μου κι αν τον επιχορηγει το κρατος οπως δηλαδη γινοτανε μεχρι τωρα. Η επιχορηγηση κοπηκε, οι φιλοι του Φωτοπουλου που σπρωχτηκαν απο τον ιδιο να γινουν πλουσιοι τοποθετωντας φωτοβολταικα στους αγρους τους στην Αμαλιαδα σημερα κλαινε κιαυτοι.
Φιλε μου καλε, ο απατεωνας παταει στην μωροπιστια του αλλου απατεωνα για να περασει αυτο που θελει........νομος της ζωης και τυο κρατους.
Ξερω φιλε μου, δεν παλευομαι με τιποτα, μην ασχολεισαι επι ματαιω που λεει και το ''αερικο'' τρομαρα του κι αυτουνου.
|