View Single Post
Παλιό 24-04-2013, 16:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Λες δηλαδή ότι δεν υποστηρίζεις ότι είναι σωστό αυτό που γίνεται, και ότι ..απλά αυτό γίνεται, σωστά ?

Τότε πως υποστηρίζεις τους κυβερνώντες και τους νόμους τους ?

Ή θεωρείς τον εαυτό σου πολύ δυνατό (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον) και εφυή, και μπορείς να αποκρούεις και να αποφεύγεις τις έξυπνες λαμογιές τους ή τους δέχεσαι γιατί απλά δεν ελπίζεις σε τίποτα καλύτερο, αυτό συμπεραίνω. Και δε το λέω για σένα, αλλά για όλους τους αφελής εφυείες πολίτες και πολιτικούς μας.

Όσο για το μαζί τα φάγαμε και αν υπάρχει άλλη κοινωνία .. όχι Γιώργη δε τα φάγαμε μαζί και ναι υπάρχει και αλλη ελλάδα μέσα σε αυτήν την ελλάδα, νυκοκυραίοι εργαζόμενοι και έντιμοι Γιώργη μου, που έμειναν άνεργοι, τους αποκαλούν βλάκες και ηλίθιους και είναι έτοιμοι να περάσουν και αυτοί στην ανεντιμότητα, αφού τους πούλησαν οι συμπατριώτες τους οι έξυπνοι.
Και αν δεν εφαρμοστεί δικαιοσύνη και χαριστούν τίποτε χρέη και παρελθόν τότε αυτοί που σου λέω θα βγουν εκτός νόμου θα ΑΝΙΔΡΑΣΟΥΝ γιατί δεν έχουν πλέον να χάσουν τίποτα.
Και αν ξεσηκωθούν αυτοί πίστεψέ με θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.
Ιωαννη καλε μου φιλε,

Δεν υποστηριζω τους κυβερνωντες και τους νομους τους, υποστηριζω οτι αφου υπαρχει ελλειψη αλλης οδου αυτη ειναι η προτιμοτερη.
Σε παρακαλω μην μου πεις για καμια ροζουλης αποχρωσης οδου διοτι θα σταματησω την συζητηση εδω.
Ποιος σου ειπε οτι οι ανεργοι κι εντιμοι συμπολιτες μας δεν ειναι μερος του ''μαζι τα φαγαμε''?
Οι πολιτες που χρησιμοποιησαν το μεσο για να βολεψουν το υιο τους καπου ειναι ανεντιμοι ¨η κλεφτες?
Οι πολιτες που αφησαν τα χωρια τους και τα κτηματα τους κι ανοιξαν μαγαζι στην Αθηνα ειναι τι?
Ομως οι πρωτοι βολεψαν καποιον ο οποιος δεν ειχε προσοντα και πηγαινε οποταν ηθελε στην εργασια του και οι δευτεροι αφησαν τον πλουτο της γης για να γινουν καποιοι στην Αθηνα.
Και οι δυο περιπτωσεις μαζι με αυτους που τους παροτρυναν ¨η ενηργησαν προς την κατευθυνση που τελικα ακολουθησαν ειναι μερος του ''μαζι τα φαγαμε''.
Reply With Quote