Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
To ιδιο βλακωδης μπορει να θεωρηθει και η δικια σου αντιληψη περι δημευσης περιουσιων ................
Βλακωδες θεωρω το να εχει παρει δανειο για σπιτι και τωρα να κλαιει που θα το παρει η τραπεζα αφου δεν το πληρωνει.....με τι εχεγγυα αραγε πηγε κι εβαλε δανειο για 30 χρονια?
Ηλιθιο τελειως θεωρω να εχει παρει καποιος καταναλωτικο δανειο και να βγαινει στα καγκελα διοτι σημερα του ζηταει τα λεφτα ΤΗΣ η τραπεζα και αυτα που υπεγραψε (σαν βλακας) οτι θα τη δωσει πριν Χ χρονια.
Αφου δεν αισθανεσαι ασφαλης κι ευτυχης που σε κυβερναει ο Σαμαρας και η παρεα του πες μας με ποιον θα αισθανοσουν ασφαλης για να το συζητησουμε.............αν ειναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ καλη τυχη κι αερα στα πανια σου.
|
Γιώργο τι να σου πω τώρα..
Θεωρώ όχι απλά βλακώδες, αλλά δόλιο και σχιζοφρενής, να σου δίνουν στεγαστικο δάνειο (τράπεζες) με την ευλογία της πολιτείας, στο 1/4 του τοτε μισθού σου, δηλ. να το πω απλά θα δουλεύεις το 1/4 του οκταώρου σου για το στεγατικό και σήμερα αυτή η αναλογία να έχει πάει στο 80% του μισθου σου ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ 16ώρου- αυτό το καταλαβαίνεις και λες ότι είμασταν χαζοί ? Κ μιλάμε αν δεν είσαι άνεργος ακόμα.
Τι δεν είδες στη πιάτσα Γιωργάκη που δούλευες για 20-40 ευρώ μεροκάματο με 14-16 ώρες στο ταξί ?
Επειδή κάποιοι αποφάσισαν το σκληρό ευρώ-δε τυπώνουν χρήματα-επειδή κάποιοι εντός της ελλάδος- έκλεψαν πολύ περισσότερα απο αυτά που "έκοβαν" στην ευρωπη προ κρισης. Ζητάνε να πληρώσουμε τα δάνεια του τότε, με ανύπαρκτη ανάπτυξη και εργασία στο σήμερα, και με κυβερνώντες αυτούς που απέτυχαν στη διαχείρηση χρήματος του τότε.
Πόσο απλά να το πω - πόση λογική βρίσκεις σε αυτο και λες τις παπαριές ότι την πάτησαν ή ήταν άπληστοι απλοί πολίτες που δούλεψαν και δουλεύουν ?
Και συνεχίζω ακόμα και σου λέω αυτοί πληρώνουν χαράτσια σε δανεικό σπίτι, ενώ έχουν σταματήσει να πληρώσουν τις δόσεις τους, και απειλούνται με φυλακές. Και πληρώνοπυν και ασφάλεια και δικηγόρους πλέον για να τα προστατέψουν - ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ !
Και ο νόμος που συζητάμε στο παρόν τόπικ, είναι "πουλήστε αυτά τα σπίτια" και τις λαθραίες παράγκες" για να πληρώσετε τα χρεη της εφορίας, ανεξαρτήτως ποσού (μη μου μιλήσεις εδώ για γαβαλά και άλλα πουστράκια) και πάλι το σπίτι θα το χρωστάτε, δε θα έχετε δουλειά, θα σας το πάρει και η τράπεζα, που το 2014 σταματάει η προστασία της πρώτης κατοικίας.
Και μαζί θα σας πάρουν και τα σπιάκια που δουλεψαν οι γονείς σας τα οποία φυσικά παλιώσαν και αξίζουν ένα κομμάτι ψωμί.
Αντιλαμβάνεσαι καθόλου ή να σταματήσω τη συζήτηση ?
Απόσπασμα:
...................
Και που'σαι Γιαννακη, στην πιατσα ειμαι 30 χρονια, εκτος κι αν το λιμανι το θεωρεις πλατεια Κολωνακιου.
........
|
Λυπάμα αλλά 30 χρόνι στη πιάτσα όπως λες και δε κατάλαβες τίποτα..
(Να χαίρεσαι που στο λέει κάποιος, μαζί σου είμαι ακόμα).
Απόσπασμα:
Οσο για το Ταξι αν εχεις τα ουμπαλα πηγαινε καντο και μετα ελα μιλα μου. Επισης δεν σταματησα ποτε να ονειρευομαι και να ελπιζω, ετσι περναω ομορφα ακομα και στα δυσκολα............
|
Έχω κάνει πολύ χειρότερες δουλειές κ πάντα με το χαμόγελο και την επλίδα, αλλά αυτό είνα προσωπική μου δύναμη και χαρακτήρας. Και είμαι πολύ πιο τρελά ευτυχής απ' όσο θα μπορούσες να πιστέψεις.
Είναι άλλο θέμα αυτό, άστο καλύτερα μη συγκρίνεσαι- θα στεναχωρεθείς φίλε.
Απόσπασμα:
Εσυ κατσε στην μιζερια σου και βριζε οτι πολιτικο προσωπο ανεβει επανω διοτι απλα δεν σου αρεσει.....ξερω ο Ελληνας δεν ειναι ποτε ευχαριστημενος με τιποτα και με κανεναν εκτος κι αν του τα παρεχει ολα στο πιατο χωρις δικη του συνδρομη και βοηθεια.
Τελος, μαλλον εισαι πολυ εως αδυσωπητα αφελης αν νομιζεις οτι θα αλλαξει κατι τα επομενα 10-20 χρονια στην πολιτικη, ειτε σε προσωπα ειτε σε γραμμη πλευσης, στην Ελλαδα...........
Γιαυτο μαθε να ζεις στην Ελλαδα, ειδαλλως η Αυστραλια ειναι 8 ωρες με το αεροπλανο.....κι εκει ομως τα πραγματα δεν ειναι ροδινα.
|
Δεν βρίζω τους πολιτικούς, εσύ τους εξυμνείς στο όνομα της ανύπαρκτης ελπίδας.
Και μίζεροι είνα αυτοί και θα δεις τη γύμια τους όταν όλα θα έχουν τελιώσει. Εύχομαι μόνο να ξαναγίνουν εκλογές και να τελιώσουν όλα ειρηνικά - γιατί πανε να τις καταργήσουν και αυτές, άλλο μεγάλο θέμα και αυτό.