Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Μπορω να σε κατσω απεναντι μου και να σου πω τους τροπους με τους οποιους ''μαζι τα φαγαμε'', το θεμα δεν ειναι αυτο ομως το θεμα ειναι αν θελεις να ακουσεις και να δεις και τελικα να καταλαβεις τι πραγματι ''μαζι τα φαγαμε''.
Αυτο που εγραψα πιο πανω ''εχω γνωστο και θα σε φτιαξω'' ειναι μερος του ''μαζι τα φαγαμε''. Δεν ειναι αναγκη να πηρες/εφαγες/ξοδεψες/εκλεψες χρηματα για να ενταχθεις στο ''μαζι τα φαγαμε''...ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο.
|
είμαστε τόσα άτομα σ΄αυτό το θέμα,είσαι μόνος σου στα πιστεύω σου και προτείνεις ν΄ακούσω,αλλά εσύ δεν ακούς

.Επειδή είμαι νέο μέλος με λίγα πόστ και σαφώς δεν θέλω να φανεί ότι έχω κάτι προσωπικό αλλά όπως βλέπεις είσαι η μόνη αντίθετη άποψη.Οι πολιτικοί όσο υπάρχουν απόψεις σαν τις δικές σου και δυστυχώς υπάρχουν πολλές

κάνουν το παιχνίδι τους μιααααα χαρούλα!Εγώ πάντως δυστυχώς ζω σε μια άλλη Ελλάδα,που όλοι μου οι ΦΙΛΟΙ (και εγώ)παλεύουν και πάλευαν πάντοτε για να είναι εντάξει στις πληρωμές ειδικότερα των ΔΕΚΟ,ότι λεφτά πέρναμε ήταν με τον ΙΔΡΩΤΑ μας,ποτέ δεν κάναμε στον άλλο αυτό που δεν θα θέλαμε να κάνουνε σε μας(κοροιδία-κλεψιά)είχαμε μια τέχνη-ένα μαγαζάκι το οποίο οι πολιτικοί φίλε Γιώργη μας το κλείσανε και όχι οι πολίτες και εσύ μας λές για την πουσ...α τον Γαβαλα που το μόνο πράμα που τον ένοιαζε είναι να βάλει κρέας στον κώ.. του.Μπαίνω και σ΄αυτό το φόρουμ και βλέπω 12 σελίδες "χαρίζεται" και συ δεν το αναφέρεις,λες ότι πόσοι κοιτάν να ξεφύγουν των νόμων!Ξέρω τόσα άτομα που πάντα αγωνίζοταν,ποτέ δεν ζήτησαν να δικαιωθούν και άτομα όπως καλή ώρα εσύ λές "μαζί τα φάγαμε" επειδή λέει έτσι η τηλεόραση.Δυστυχώς το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι το περιβάλλον που σε περικλύει είναι ΣΑΠΙΟ.
(με όλο το σεβασμό και στα πλαίσια διαλόγου,χωρίς ίχνος προσωπικής επίθεσης).