
25-04-2013, 13:27
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 8avos
είμαστε τόσα άτομα σ΄αυτό το θέμα,είσαι μόνος σου στα πιστεύω σου και προτείνεις ν΄ακούσω,αλλά εσύ δεν ακούς  .Επειδή είμαι νέο μέλος με λίγα πόστ και σαφώς δεν θέλω να φανεί ότι έχω κάτι προσωπικό αλλά όπως βλέπεις είσαι η μόνη αντίθετη άποψη.Οι πολιτικοί όσο υπάρχουν απόψεις σαν τις δικές σου και δυστυχώς υπάρχουν πολλές  κάνουν το παιχνίδι τους μιααααα χαρούλα!Εγώ πάντως δυστυχώς ζω σε μια άλλη Ελλάδα,που όλοι μου οι ΦΙΛΟΙ (και εγώ)παλεύουν και πάλευαν πάντοτε για να είναι εντάξει στις πληρωμές ειδικότερα των ΔΕΚΟ,ότι λεφτά πέρναμε ήταν με τον ΙΔΡΩΤΑ μας,ποτέ δεν κάναμε στον άλλο αυτό που δεν θα θέλαμε να κάνουνε σε μας(κοροιδία-κλεψιά)είχαμε μια τέχνη-ένα μαγαζάκι το οποίο οι πολιτικοί φίλε Γιώργη μας το κλείσανε και όχι οι πολίτες και εσύ μας λές για την πουσ...α τον Γαβαλα που το μόνο πράμα που τον ένοιαζε είναι να βάλει κρέας στον κώ.. του.Μπαίνω και σ΄αυτό το φόρουμ και βλέπω 12 σελίδες "χαρίζεται" και συ δεν το αναφέρεις,λες ότι πόσοι κοιτάν να ξεφύγουν των νόμων!Ξέρω τόσα άτομα που πάντα αγωνίζοταν,ποτέ δεν ζήτησαν να δικαιωθούν και άτομα όπως καλή ώρα εσύ λές "μαζί τα φάγαμε" επειδή λέει έτσι η τηλεόραση.Δυστυχώς το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι το περιβάλλον που σε περικλύει είναι ΣΑΠΙΟ.
(με όλο το σεβασμό και στα πλαίσια διαλόγου,χωρίς ίχνος προσωπικής επίθεσης).
|
Το φορουμ εχει 7000 μελη, σε αυτα τα νηματα γραφουμε οι 5 (οχι χιλιαδες)......
Και σου/σας ξαναλεω οτι οπως στρωνει καποιος κοιμαται........ και ξυπναει ομως!
Καποιοι πριν να ερθουν οι τραπεζες (πριν το 1993) εδανειζοντο απο τοκογλυφους (εκει να δεις ανθηση το επαγγελμα αυτο) για να αναπτυξουν την επιχειρηση, να πληρωσουν τον τζογο....δεν ηξεραν οτι θα χασουν τα σπιτια τους?
Το ιδιο συνεβηκε και με τον ερχομο των τραπεζων αλαλ πιστευαν οτι αφου δεν βαζουν τιποτα υποθηκη π.χ ανοικτα δανεια ¨η οτι παιρνωντας στεγαστικο βαζουν υποθηκη το σπιτι που μολις αγορασαν αρα δεν τρεχει τιποτα........μετα ομως το ονειρο ξυπνησαν αποτομα.
Σημερα ενω ηξεραν οτι αν δεν πληρωσουν το στεγαστικο εχουν υπογραψει οτι το σπιτι ανηκει στην τραπεζα, σε μενα, σε εσενα σε οποιονδηποτε τεσπα τους εχει δωσει τα χρηματα, ερχονται και κλαινε οτι τους παιρνουν το σπιτι.......κι εγω θα τους το παιρνα και να με συγχωρεις.
Οσο για το ''χαριζεται'', πραγματικα χαριζεται τι προβλημα υπαρχει σε αυτο? Αν γραφει ''χαριζεται'' και στην παραλαβη ''πωλειται'' δια τον φοβο των ιουδαιων με συγχωρεις αλλα αυτο γινεται σε καθε μαγαζι πλην σουπερ Μαρκετ. Με αποδειξη τοσο χωρις αποδειξη τοσο, εσυ διαλεγεις το χωρις αποδειξη κι αυτοματως γινεσαι μελος του ''μαζι τα φαγαμε''
|