26-04-2013, 09:35
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios
Προσωπικά Γιώργο...δεν χρωσταω ούτε σεντς σε τράπεζα...
Ευτυχώς ή δυστηχως σαν Ασωτος δεν είχα τον χρόνο να πάω να πάρω δάνεια για Σπιτι...που ακουστηκε αλλωστε Ασωτος και σπιτομενος...
την πιστωτικη την χρησιμοποιω αντι μετρητών μην χάσω το πορτοφόλι και κλαίω κανα μηνιατικο δλδ...και όχι για πίστωση μηνών... Τσουζει το 18% επιτόκιο...
Αλλα δέχομαι ότι δεν μπορει όλοι να σκέφτονται όπως και εγω...αυτο όμως δεν τους κάνει λιγότερο έξυπνους ή περισσότερο χαζούς απο εμένα...σίγουρα δεν τους κάνει λιγότερο ανθρώπους απο εμένα...
αλλα είναι αλήθεια οτι μου την σπαει οταν παω δω σπίτια για ενοίκιο 5 στα 10 να είναι αν αχουρια βρωμικα αλλα ο ιδιοκτήτης να ζητάει 500-600€ παρόλο που ο ίδιος δεν θα έδινε τόσα για να το νοικιάσει στην κατάσταση που είναι...
ότι με τσουζει κάθε φορα που αλλάζω Σπιτι να πρέπει να βαψω τοίχους...
να μετράω αν χωράει ο καναπές μου αν χωράει το ψυγείο...η κουζίνα κτλ κτλ
και ίσως θα ήταν πιο βολικό να είχα ένα δικο μου Σπιτι...
φαντάζομαι κάπως έτσι σκέφτηκαν κάποιοι θα επιμηνω να τους λέω νοικοκυρεους και είπαν αντι για ενοίκιο να πάρω ένα δάνειο με λίγο μεγαλύτερη ή και ίδια δόση με το ενοίκιο και να αφήσω και κάτι στα παιδια μου...
Αν τώρα αυτοι για τουσ παραπανω λογουσ μπορει να τουσ αποκαλουμε παταχτσιδεσ και λαμογια και οτι τα έφαγαν μαζι με τον κάθε παγκαλο...τι να πω...!!!
Εγω θεωρώ τον εαυτό μου μάλλον τυχερό που δεν μπήκα σε δάνειο και όχι έξυπνο...
|
Μου αποδιδεις χαρακτηρισμους που δεν εδωσα σε κανεναν δανειοληπτη. Χαζο τον ειπα αλλα λαμογιο οχι.
Παντως να ξερεις οτι αυτα τα οποια αδυνατουν να πληρωσουν οι ακουσιοι (το δεχομαι) μπαταχτσηδες τα πληρωνεις, και παλι, εσυ κι εγω μεσω της ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζων η οποια ειναι μεν απο την Ευρωπη αλλα με συμμετοχη ΚΑΙ του Ελληνικου Κρατους.
Αν θεωρεις τον εαυτον σου τυχερο κι οχι εξυπνο που δεν μπηκες σε δανειο τον υποτιμας ασυστολως...............
|