View Single Post
  #7  
Παλιό 26-04-2013, 21:09
f1shf1nder33 Ο/Η f1shf1nder33 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
Μηνύματα: 794
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα η πειρα λεει ειναι η μητερα της μαθησης.
Αυτοκινητο
Απο το 1975 και μετα το αυτοκινητο κυνηγιοταν ανηλεως απο ολες τις κυβερνησεις. Τα τεκμηρια στα αυτοκινητα τα εβαλε ο Καραμνλης το 1978 αν θυμαμαι καλα, ηταν το πρωτο κυνηγητο. Οι ειδικοι φοροι πολυτελειας, καταναλωσης, τελη κυκλοφοριας κ.λ.π. εμπαιναν στα αυτοκινητα ολα αυτα τα χρονια. Και ΠΑΝΤΑ ολοι αυτοι οι φοροι βασιζοντο στα κυβικα!!!
Ηταν δυσκολο να καταλαβουν οι σημερινοι κλαιοντες κατοχοι αυτων των οχηματων οτι οι εξαγγελιες, και τελικη εφαρμογη, περι καταργησης των τεκμηριων ηταν για να προσελκυσουν αγοραστες με αγνωστο μελλον μετα την αγορα? Ηταν τοσο δυσκολο???????
Ο αδερφος μου πηγε τοτε κι αγορασε ενα wrangler Jeep με 3700 κυβικα. Του ειπα να μην το κανει διοτι θα το μετανοιωνε στο μελλον μιας και το κρατος σημερα λεει κι αυριο ξελεει....σημερα κλαιει αφου μονον για να το βλεπει θελει 3,500ε τον χρονο.
Φωτοβολταικα
Πες μου σε παρακαλω, ποσο μυαλο χρειαζεται για να καταλαβει καποιος οτι δεν ειναι δυνατον να διαρκεσει επι μακρον συμβαση η οποια προβλεπει ακριβοτερη τιμη αγορας απο εκεινη της τιμης πωλησης...και μαλιστα απο Δημοσιο φορεα. Πρεπει να εισαι Αινσταιν για να καταλαβεις οτι δεν στεκει κι οτι θα γυρισει μπουμερανγκ αφου το κρατος με το οποιο υπογραφεις εχει το μαχαιρι εχει και το πεπονι?



Εδω θα συμφωνησω πληρως ειδικα για τους συνδικαλιστες εργατοπατερες τους οποιους ο Μεγας ΑΓΠ τους εκανε Παντοδυναμους κι εμεις οι ΗΛΙΘΙΟΙ (κι εγω μεσα σε αυτους) ψηφιζαμε τον Πανμεγιστο μπας και βολεψει τον 18ο ξαδερφο σε καμια ΔΕΚΟ!!!!
Υπο αυτο το πρισμα φταιγαμε κι εμεις λοιπον....................


Δεν περιμένω να γίνω καμπριολέ και να πιάσω τα πρώτα ήντα ή τα δεύτερα για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται,γι'αυτό μιλάω για γ@μοκράτος και δεν θα σταματήσω να τους βρίζω,δεν με ταισανε,δεν με πότισανε ούτε βολεψανε εμένα ή την οικογένεια μου,δεν τους χρωστάω τίποτα και είμαι και θά είμαι απέναντί τους, τα ερωτήματα εννοείται ότι είναι ρητορικά και δεν περιμένω απάντηση,την γνωρίζω.

Last edited by f1shf1nder33; 26-04-2013 at 21:46.
Reply With Quote