27-04-2013, 18:07
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: Πωλούνται λάστιχα Mezeler Next
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο συνάδελφος που εξέφρασε τα μεγαλύτερα παράπονα, ο συνάδελφος που με εγκαλούσε στη τάξη για μη ηθική συμπεριφορά έναντι της "οικογένειας" είναι αυτός που χρησιμοποίησε την ίδια τακτική παλαιότερα και μάλιστα χωρίς καν να απολογηθεί τότε....τώρα, και μετά την ανακάλυψη της παλαιότερης συμπεριφοράς του, τα θεωρεί πλέον όλα καλά (τυχαίο ?) και καλεί τη διοίκισις να κλειδώσει το θέμα, έτσι απλά χωρίς αναφορά στη λάσπη που εκτόξευσε προς τον (επαναλαμβάνω) ΑΓΟΡΑΣΤΗ......
Ευτυχώς, αυτοί που έπρεπε να καταλάβουν, κατάλαβαν......
Η "συντροφικότητα" αποδεικνύεται με πράξεις και όχι με επιφανειακά ευχολόγια για το honore 
Πλείστα τόσα παραδείγματα υπάρχουν, που δεν έχουν κοινοποιηθεί από τακτ προς τους συναλασσόμενους ακόμα και που δεν είχαν σχέση με ιδίον μου όφελος, και αποδεικνύουν τη προσφορά μου στην μεγάλη "παρέα".
Δεν χρειάζομαι συστάσεις και υποδείξεις, και το καλύτερο που προτείνω φιλικά είναι να μη κρίνουμε ελαφρά τη καρδία κάποιον που δεν γνωρίζουμε γιατί εύκολα θα κριθούμε για τη παραμικρή μας ατασθαλία....
Τώρα λοιπόν όλα είναι ΟΚ, η αγγελία έχει κλείσει, τα λάστιχα έκαναν σήμερα μαζί μου τις πρώτες τους στροφές στα λιμανάκια....
Και πάλι εύχομαι καλούς δρόμους στον πρώην ιδιοκτήτη τους και δηλώνω ότι με μάγεψε η αναφορά στο κοντινό μελλοντικό του προορισμό 
Εφόσον επιθυμεί η διοίκισις, ας κλειδωθεί και πραγματικά για μένα no hard feelings προς τον οποιοδήποτε...ειλικρινά
Last edited by vpentza; 27-04-2013 at 18:08.
|