27-04-2013, 21:53
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: Σάλος από το δημοσίευμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
Δηλαδη δεν θα πάρουμε, που δεν θα παρουμε τπτ
ζημιώνουμε ακόμα απο αυτό το θέμα....
Ρε μια χαρά το χειριζονται οι Γερμανοι, οι δικοι μας μπουνταλαδες τι κανουν????
|
Χθες το μεσημέρι πήγα στη λαϊκή πίσω από το νοσοκομείο Συγγρού. Εκεί είδα ένα συνεργείο τηλεόρασης να τραβάει πλάνα. Κάποια στιγμή είδα ότι ζούμαρε σε πιπεριές. Πλησίασα και ρώτησα τι το ενδιαφέρον έχουν οι πιπεριές. Η κοπέλα μου έκανε νόημα ότι δεν καταλαβαίνει τι λέω και τελικά αποδείχτηκε Γερμανίδα. Πιάσαμε κουβέντα και μου είπε ότι κάνουν ένα "ντοκυμαντέρ" για μιά πολύ γνωστή παιδική εκπομπή στη Γερμανία ( die Sendung mit der Maus ) και θέλουν να δείξουν πως ζει μιά ελληνική οικογένεια.
Τη ρώτησα αν έχει αισθανθεί εχθρότητα στην Ελλάδα όντας Γερμανίδα και μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά της στη χώρα μας, ήταν ήδη εδώ 2 εβδομάδες και της αρέσει πολύ η χώρα κι οι άνθρωποι κι ότι θα έρθει πιά για διακοπές. Η μόνη δυσκολία είπε που συνάντησαν, και μου το είπε κι η Ελληνίδα παραγωγός της εκπομπής ήταν να πάρουν άδεια για να μαγνητοσκοπήσουν μέσα σε σχολείο, αλλά τελικά την πήραν.
Ας μη δίνουμε πολύ σημασία στα σχόλια των Γερμανών σε εφημερίδες τύπου WELT, δεν είναι βέβαια Bild, αλλά δεν είναι κι ότι πιό αντικειμενικό σε εφημερίδα. Εχω ρίξει τρελλά "ματς" πριν δύο- δυόμισι χρόνια στο φόρουμ της, με τις ώρες τα έχωνα, αλλά δεν έχει αξία....
|