View Single Post
Παλιό 30-04-2013, 16:32
hairentin Ο/Η hairentin βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: Σέρρες
Μoto: R1200GS 08
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχή πατιναρίσματος και μυρωδιά καμένου ...

Μετα απο διάβασμα , ξαναδιάβασμα και πολύ περισυλογή των τελευταίων ημερών , αρχίζεί όλο και περισσότερο να μου μπαίνει στο μυαλό η ιδέα να την εγχειρήσω εγώ ...
Οι λόγοι παραδόξως δεν είναι κυρίως οικονομικοί , τα λεφτά του μάστορα θα μου φύγουν σε εργαλεία που μου λοίπουν και κυρίως σε δυναμόκλειδό .
Θα έχω όμως την ευκαιρία να κάνω και μερικές άλλες εργασίες κυρίως στα καλώδια , που προτιμώ να ακολουθούν τις εργοστασιακές γραμμές .
Επίσης θα μου μείνουν τα εργαλεία για άλλες φορές και άλλες χρήσεις .
Θα έχω την ευκαιρία να φρεσκάρω και τον άξονα , που είχε κάποια μικρά κομπιάσματα ..
Διάβασα , κι έψαξα αρκετά πράγματα , αλλά θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα , αν υπάρχουν λόγοι που θα έπρεπε να το αποφύγω , (γενικά πιάνουν τα χέρια μου) , και τυχών αναποδιές που μπορεί να μου τύχουν , κυρίως σε πράγματα που αφού ανοίξει ίσως χρίζουν αλλαγής , ή είναι πρέπον να αλλαχτούν έτσι κι αλλιώς (σίγουρα φούσκες ΄) ...

Επίσης , ψάχνωντας για συμπλέκτες , είδα ότι σε αρκετούς το πρόβλημα οφειλόταν σε διαροή λαδιού πάνω στο συμπλέκτη , και βρήκα έναν που θεωρητικά δεν επηρεάζεται , κόστος γύρω στα 200 ευρώ , αξίζει λέτε ?

Τέλος , σε περίπτωση που πιστεύεται οτι παραείναι ριψοκίνδυνο κάτι τέτοιο , οι Θεσσαλονικείς έχετε να προτείνετε κανένα συνεργείο (με πμ) , που να αναλάβει κάτι τέτοιο σε φυσιολογικό κόστος , δίνοντας μου όμως χρόνο να πάω στο μηχανουργείο κλπ ? Ψάχνω κάποιον που θα έδινε προσοχή και στις ροπές που χρειάζονται (και όχι με την αίσθηση , οι περισσότερες βίδες που ανοίχτηκαν την προηγούμενη φορά ήταν κατα πολύ πιο σφιχτές απο ότι έπρεπε) , και γενικά να έχει μεράκι ...

Ευχαριστώ εκ των υστέρων όλους όσους έδωσαν ήδη τις πολύτιμες συμβουλές τους , και εκ των προτέρων τους επόμενους ...
Reply With Quote