Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Δεν ξερω τι δουλεια κανεις και που δουλευεις αλλα, ας υποθεσουμε οτι εισαι ιδιωτικος υπαλληλος και σημερα σε απολυουν.....πως θα ξωφλησεις την τραπεζα?
Ας υποθεσουμε επισης οτι εισαι ελ. επαγγελματιας και δεν παει καλα αυτο που κανεις, αναγκαζεσαι τοτε να κλεισεις βιβλια, μαγαζι κ.λ.π.......πως ξωφλας την τραπεζα?
Ξερεις οτι τα κοκκινα δανεια, που ΚΑΙ γιαυτα κοπηκαν οι συνταξεις, οι μισθοι κ.λ.π. (αλλιως ανακεφαλαιοποιηση τραπεζων και ρευστοτητα δεν θα ξαναεπεστρεφαν στην αγορα) αποτελουν το 100& των πιο πανω περιπτωσεων?
Αν ο κοσμος ερθει αναποδα οπως λες δεν προκειται να ξωφλησεις την τραπεζα διοτι δεν θα εχεις να την ξωφλησεις αν εισαι αυτος που περιγραφεις. Προτεραιοτητα θα εχει το τσουκαλι και μετα ολα τα αλλα.
Οτι γραφω κολλαει σε ολους πλην των μελων του ΣΕΒ και των λοιπων φραγκατων, γιαυτο και η γενικευση.....
Τελος, τι σπιτι θα αφησεις στο παιδι σου? κατι που το πληρωσες χρυσο και τοτε θα αξιζει οσο ενα καλο αυτοκινητο?
Οσο για το ''αφύψηλου'' απεχεις πολυ απο την πραγματικοτητα του χαρακτηρα μου................
|
Εαν με απολυσουν...εαν η επιχειρηση μου κλεισει...
Το αντιμετωπισα και ο κοσμος ηρθε αναποδα και χωρις να ειμαι φραγκατος και ΠΑΝΤΑ νομιμα τα καταφερα. Και το ...τσουκαλι γεματο ηταν .
Κακο ειναι που δεν ειμαι φραγκατος η μελος του ΣΕΒ???
Ετσι υπολογιζεται η αξια ενος σπιτιου που θελει να αφησει καποιος στο παιδι του?? Καθαρα σαν επενδυση?? Ωστε αργοτερα να πουληθει και να παρει το παιδι μου φραγκα??
Οχι αγαπητε δεν ειναι ετσι...
Οσο για το ''αφυψηλου''...
Ποιος νομιζεις οτι εισαι ,οταν συνεχιζεις και αποκαλεις τους συνανθρωπους σου
ηλιθιους ,χαζους και μειωμενης αντιληψης ατομα??
Οχι μονο κουνας το δαχτυλο αλλα γραφεις και ...πως να στο βρε,...τσαμπουκαλεμενα...ή μαλλον κουτσαβακικα...
Μπορω να συνεχισω με τους χαρακτηρισμους με τον ιδιο προκλητικο τροπο που κανεις κι εσυ...
Αντε ...την καλημερα μου