02-05-2013, 18:28
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
|
|
Απάντηση: Το μισό Αιγαίο αμφισβήτησε πάλι ο Νταβούτογλου
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
τι σχεση εχει το Διεθνες δικαιο με τις διχοτομησεις, τα ψευδοκρατη κ.λ.π.? Καμια!!!!!! Το αντιθετο μαλιστα, βεβαια αν περιμενεις δικαιοσυνη συντομα θα περιμενεις πολυ.........διοτι μεγαλο ρολο παιζει ο ορος ''κυριαρχο κρατος'' ακομα και στο διεθνες δικαιο αλλα και στην διεθνη σκηνη γενικως!
Αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια τα ψηφισματα που βασιστηκαν στο Διεθνες δικαιο παραμενουν και να εισαι σιγουρος οτι καποτε θα εφαρμοστουν.
Η τουρκια δεν μπορει να κανει τιποτε αν δεν της το πουν καποιοι αλλοι να το κανει, γιαυτο και ακομα δεν ειναι μεσα στο Κουρδικο Ιρακ!!! Στην Κυπρο δεν θα κανει ουτε βημα προς τα δυτικα απο εκει που ειναι σημερα αν δεν της το πει ο Μεγαλος......ειτε αυτη ειναι στην Ευρωζωνη ειτε οχι.
|
Αυτό λέω και εγώ,ότι διχοτομήσεις και ψευδοκράτη δεν έχουν καμμία σχέση με Διεθνές Δίκαιο όπως και η Τουρκία άλλωστε που το γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της,όπως εγώ θα περιμένω πολύ για Δικαιοσύνη έτσι και εσύ θα περιμένεις πολύ για να εφαρμοστούν τα ψηφίσματα στα οποία αναφέρεσαι.
Ότι η Τουρκία θέλει και την έγκριση του Μεγάλου όπως τον λές, το γνωρίζω,εγώ τους λέω "συμμάχους"παραπάνω,και έχουμε δεί ότι αν είναι κάτι που δεν τους δημιουργεί πρόβλημα δεν διστάζουν να δώσουν την έγκριση τους,γι'αυτό κατά την γνώμη μου άσε τα μισακά με την Τουρκία γιατί στο τέλος εμείς θα μείνουμε με το τίποτα.
|