Θέμα: I'm back!!!
View Single Post
Παλιό 03-05-2013, 00:36
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: I'm back!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων

Τα καλά νέα της ημέρας είναι ότι η ανάρτηση είναι σούπερ, το λάστιχο metzeler exp με 7000 χιλιόμετρα έχει αποβάλλει την μπίχλα της πόλης και πάει σούπερ...
Και Ξαφνικά σταματάς σε ένα βενζινάδικο στη Νεάπολη, ενθουσιασμένος μετά από Δομοκό Καλαμπάκα - Γρεβενα και διαπιστώνεις οτι δεν έχεις πίσω δίσκοπλάκα..

Και θυμάσαι ότι σου είχε πει ο Περιστερας στην αλλαγή των ελαστικών ότι σε λίγο θα χρειαστείς πίσω δισκόπλακα σου το είχε πει και ο Παναγιωτόπουλος πριν 3000 χιλιόμετρα
και το ξέχασες..

Και θυμάσαι τον Σταύρο που σου έδωσε την αλλαγή δισκόπλακων που κέρδισε στην πίτα, θυμάσαι ότι έχεις σφραγισμένο EBC πίσω δισκόπλακα, σπίτι σου...

Αλλά το σημαντικότερο θυμάσαι, πόσα πράγματα έχεις καταφέρει να θυμηθείς για τη δουλειά τους τελευταίους μήνες...

Και πόσα έχεις ξεχάσει για τον εαυτό σου..

Τεσπα..

Ετσι και αλλιώς ποτέ δεν μου άρεσε η οδήγηση με πολλά φρένα..

Θα το πηγαίνω τώρα αλλα Σιραχανζ, με κλαπέ..

Παναγιωτίδης ακούει;;;

Ποτέ μπορούμε να έχουμε μια πίσω δισκόπλακα, όχι μαμά;;;

Φίλε Θόδωρε, με έκανες και γέλασα πολύ με αυτό που έγραψες για εμένα...

Σκέφτηκα την παλιά παροιμία: ...... καλύτερα το μάτι, παρά το όνομα....

Να προσέχεις και να ευχαριστιέσαι το δρόμο σου, το πίσω φρένο μην σε ανησυχει θα αντέξει.....
Κάτι που είναι σχεδιασμένο για 50ΚΚ θα αντέξει ακόμα 2-3ΚΚ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis;88998

0
... φυσικα και ακουω Τεο... γραψε μου μια λεξη και παω αυριο Wuppertal στο Louis να αγορασω. Lucas TRW πουλανε γυρω στο κατοστάρικο... στη μαμα BMW o original γυρω στα 220. Αν γραψεις σημερα ενα "ναι"...αυριο το πρωι παω να το παρω και οταν περασεις απο Solingen, το πεταμε πανω!

......
Γιάννη κατ' αρχή Καλό Πάσχα
όσον για το δίσκο, κοίτα αν εχει brembo, που μάλλον θα εχει

http:// http://www.louis.de/_10383f9...eige=0&typ_id=

Last edited by siraxanz; 03-05-2013 at 00:37.
Reply With Quote