View Single Post
Παλιό 03-05-2013, 13:16
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Και μια ερωτηση σε εσενα και προς ολους για να κλεισω αυτην την ενοτητα, αν πριν 10 χρονια ερχομουν και σου ελεγα ''χρωσταω πολλα και δεν εχω να τα δωσω, δωσε μου τα εσυ και τα βρισκουμε μετα''...θα μου τα εδινες? ΟΧΙ!!! Τωρα γιατι δεχεσαι να πληρωσεις ΚΙ ΕΣΥ τα χρεη των αλλων που δεν ακολουθησαν τις συμβουλες των γονιων τους? Γιατι δεχεσαι να πληρωσεις τις αυξησεις στην ΔΕΗ που ερχονται να καλυψουν αυτους οι οποιοι εχουν βρει ''την λυση και την υγεια τους'' βαζοντας οσα εχουν και παντα λιγοτερα στο μηχανημα της τραπεζας για να πληρωσουν μερος του λογαριασμου της ΔΕΗ ισα ισα για να μην τυος κοψουν το ρευμα? Ετσι φιλε καποια στιγμη δεν θα εχεις να πληρωσεις ΟΥΤΕ εσυ το ρευμα σου.........
Χρησιμοποιείς το ανακάτεμα των θέματων, για να εντυπωσιάσεις τους συμφορουμίτες. Τουλάχιστον κάνε παραπομπή και ανέφερε ευθαρσώς σε ποιόν και ποιό νήμα αναφέρεσε για να δουν οι υπόλοιποι αν το ένα έχει σχέση με το άλλο.
Στο νήμα, που για κάποιους δικούς σου λόγους απαντάς εδώ, δίδεται μία πληροφόρηση για την διευκόλυνση όσων δυσκολεύονται να πληρώσουν εφ άπαξ το ποσό του λογαριασμού της ΔΕΗ. Δεν είναι κάτι παράνομο, άλλωστε η ΔΕΗ, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που διέρχεται ο λαός-κάτι που περιέργως δεν αντιλαμβάνεσαι εσύ- δέχεται να κάνει δόσεις.
Ειμαι καθαρος και γιαυτο στο συγκεκριμενο αναφερομουν στον ορθοδοντικο Γιαννη, υπαρχει και η σχετικη παραπομπη.
Στο τμημα ''...οι οποιοι εχουν βρει ''την λυση και την υγεια τους'' φυσικα και αναφερομουν σε εσενα που εχεις βρει την υγεια σου κανοντας αλλους να χασουν την υγεια αλλα και τον υπνο τους .......
Φυσικα και ειναι νομιμο αυτο που κανεις, οπως και οι επιπτωσεις στους αλλους βεβαια που μπαινουν για να επιβεβαιωθει η νομιμοτητα αυτου που κανεις.......διοτι σε διαφορετικη περιπτωση επρεπε να σου κοψουν το ρευμα αφου δεν πληρωσες το συνολο του λογαριασμου.

Ειμαι ευθαρσως καθαρος τωρα?
Reply With Quote