03-05-2013, 14:12
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
|
|
Απάντηση: Τα χρήματα των Βορειοευρωπαίων...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
δλδ εσυ ηθελες να σου δανεισουν αλλα χωρις κερδος? θαυμασια Ελληνικη λογικη........να το πεις και στον οποιοδηποτε αυτο αν προκειται να εχεις καποια δανειοληπτικη σχεση μαζι του.
Χαιρομαι που επιτελους καποιος αναγνωριζει το ''μεγαλειωδες'' πνευμα μου αλλα και την ''χαζομαρα'' του....εστω και μεσα σε αποσιοποιητικα.
Θα ηθελα ομως παρα πολυ καποιος αντι να ριχνει τις ευθυνες σε αλλους, να μοιρολατρει και να αναπολει την καλη ζωη με δανεικα που δεν θα ξαναρθουν, να αντικρουσει με μια ''χαζομαρα'' αυτο το ''μεγαλειωδες '' πνευμα μου......... εστω και με ''χαζα'' επιχειρηματα-αποδειξεις.
|
Πάλι αναφέρεσαι σε συνφορουμίτες σου με χαρακτηρισμούς,χαζοί,χαζομάρες και τέτοια και δεν σε τιμά αυτό,ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβεις,συζήτηση κάνουμε,όπως εσύ έχεις την άποψή σου έτσι και οι άλλοι,κάνε την συζήτηση χωρίς κοσμητικά επίθετα για τους ίδιους και τις απόψεις τους,βασικά δεν σου λέω τι να κάνεις αλλά τι θεωρώ σωστό,όπως και να έχει εγώ θεωρώ την εξήγηση σου δίνεις ελλιπή,διότι μπορεί να κάνανε καλύτερα κουμάντα αλλά δεν φτάνει αυτό και αυτοί έχουν εσωτερικά θέματα,ανεργία,φτώχεια,πουθενά δεν υπάρχει πλήρης ευημερία,αλλά πιστεύεις πραγματικά η πλεονεκτική θέση στην οποία βρίσκονται όφειλετε αποκλειστικά στο πως διαχειριστήκανε το χρήμα των φορολογουμένων?βιομηχανία,βιομηχανία και πάλι βιομηχανία,παράγουν και εξαγουν ότι μπορείς να φανταστείς,όχι φράουλες ποτάτες και λάδι,πως θά τους ανταγωνιστείς αυτούς με τι παραγωγή,με τι βιομηχανία?εμείς και αν είχαμε κάτι το κλείσαμε ή μας το κλείσανε,ας έκλειναν τα φουγάρα τους και θά βλέπαμε τι θά δανείζανε.
|