03-05-2013, 14:54
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Τα χρήματα των Βορειοευρωπαίων...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33
Πάλι αναφέρεσαι σε συνφορουμίτες σου με χαρακτηρισμούς,χαζοί,χαζομάρες και τέτοια και δεν σε τιμά αυτό,ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβεις,συζήτηση κάνουμε,όπως εσύ έχεις την άποψή σου έτσι και οι άλλοι,κάνε την συζήτηση χωρίς κοσμητικά επίθετα για τους ίδιους και τις απόψεις τους,βασικά δεν σου λέω τι να κάνεις αλλά τι θεωρώ σωστό,όπως και να έχει εγώ θεωρώ την εξήγηση σου δίνεις ελλιπή,διότι μπορεί να κάνανε καλύτερα κουμάντα αλλά δεν φτάνει αυτό και αυτοί έχουν εσωτερικά θέματα,ανεργία,φτώχεια,πουθενά δεν υπάρχει πλήρης ευημερία,αλλά πιστεύεις πραγματικά η πλεονεκτική θέση στην οποία βρίσκονται όφειλετε αποκλειστικά στο πως διαχειριστήκανε το χρήμα των φορολογουμένων?βιομηχανία,βιομηχανία και πάλι βιομηχανία,παράγουν και εξαγουν ότι μπορείς να φανταστείς,όχι φράουλες ποτάτες και λάδι,πως θά τους ανταγωνιστείς αυτούς με τι παραγωγή,με τι βιομηχανία?εμείς και αν είχαμε κάτι το κλείσαμε ή μας το κλείσανε,ας έκλειναν τα φουγάρα τους και θά βλέπαμε τι θά δανείζανε.
|
Eλπιζω να διαβαζεις αυτα που γραφεις διοτι εγω στο παραθετομενο μηνυμα μου που βαζεις απαντω στον chalfas ο οποιος απανταει κατω απο το δικο μου γραφωντας σε δευτερο προσωπο οπερ και δηλωνει οτι απευθυνεται σε εμενα.
Κοσμητικα επιθετα δεν χρησιμοποιω ποτε απο μονος μου, ομως, ενιοτε χρησιμοποιω αμεσα αυτα που χρησιμοποιουν αυτοι στους οποιους απαντω. Με αλλα λογια χρησιμοποιω δικα τους γραφομενα κοσμητικα.............το ιδιο εκανα και στο μηνυμα μου που παραθετεις.
Οσο για την βιομηχανια που αναφερεις θα ηθελα να ξερεις οτι το φαι ειναι σημαντικοτερο της οποιας μηχανης!! Και φαι οι βορειοι δεν εχουν εκτος απο κρεατα και γαλακτοκομικα. Αυτα δεν φτανουν, εχουν αναγκη τα εσπεριδοειδη, λαχανικα, φρουτα, λαδια, ελιες, σιταρια, καλαμποκια, οσπρια κ.λ.π. που εκεινοι δεν παραγουν.
Προχθες στην Μπαρτσελονα φορτωναμε προμηθειες το Κ/Ζ Equinox, 18 νταλικες των 40 ποδων. Οι 10 ηταν οπωροκηπευτικα απο Ισπανια και Ιταλια και οι υπολοιπες κρεατα απο αμερικη (αμερκανοι επιβατες) και αργεντινη. Το 1990 εκανα στο ιδιο λιμανι την ιδια δουλεια σε αλλο μεγαλο Κρουαζιεροπλοιο το Crown Princess της princess cruises, τοτε ειχα 13 νταλικες οι 8 με οποροκηπευτικα.........ΟΛΕΣ απο Ελλαδα....Κρητη, Θεσσαλια, Καλαματα........
Αυτα ειναι η δικια μας βιομηχανια η οποια ειναι εν δυναμη μεγαλυτερη της οποιας αλλης, της πολεμικης συμπεριλαμβανομενης.
Αυτα για να εχεις μιαν ιδεα...............
|