View Single Post
Παλιό 03-05-2013, 16:09
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΔΕΗ προβλέπει νέα έκρηξη των απλήρωτων λογαριασμών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω πάντως Γιώργο , συγνώμη που θα το πω , κάνω ότι έκανες και εσυ με την ΔΕΗ όταν εισουν άνεργος.

Αλλο τρόπο να διαμαρτυρηθώ για όλο αυτό που γίνεται δεν μου έχουν αφήσει.

Δίκαιο κράτος δεν υπάρχει , το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
Και η όλη κατάσταση μυρίζει σαπίλα.
Τις πορείες (με τους δικούς τους να κάνουν επεισόδια) μας τις διαλύσανε.
Η ανεργία κοντεύει να φτάσει το 50% και οι έχοντες γίνονται ακόμα πλουσιότεροι.

Ο μόνος τρόπος που τους νοιάζει και μας λαμβάνουν υπόψη τους είναι , όταν δεν βγαίνουν τα φράγκα. Παράδειγμα ο πρόσφατος διακανονισμός των χρεών σε 48 δόσεις!!!!

Συνηδητά λοιπόν προτιμώ τα χρήματα να τα κάψω, να τα ξοδέψω αλλού, να βοηθήσω τον διπλανό μου, παρά να πληρώνω κεφαλικούς φόρους, επειδή κάποιοι στο κράτος έκαναν και κάνουν κακοδιαχείριση και την πληρώνω εγώ και τα άλλα 7/8 των Ελλήνων.
Προ κρίσης ήμουν και εγώ από αυτούς τους ηλίθιους που τα πλήρωναν όλα στην ώρα τους τώρα ......ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ όπου μπορώ και όπως μπορώ !!!!!
Θα τους τα δώσω τελικά δεν γίνεται αλλιώς, αλλα θα δουλέψουν πραγματικά, για να τα πάρουν φίλε, όχι μόνο στα λόγια.

Συγνώμη που σε δυσκολεύω με τον τρόπο μου συμφωνα με τα λεγόμενα σου, αλλά δεν έχω αλλο αποτελεσματικότερο μέσο για να αντιδράσω. .

Sent from my iPad using Tapatalk HD
το ψαρι βρωμαει οταν ψωφησει.......εμεις ομως πολιτες και πολιτικοι δεν ειμαστε ψοφιοι αλλα ζωντανοι και ο ενας εξαρταται απο τον αλλον. Ο πολιτικος χρειαζεται τον πολιτη για να εκλεγεται και πολιτης τον πολιτικο που ψηφιζει να εκλεχθει για να κανει πραγματικοτητα αυτα που του υποσχεθηκε προεκλογικα. Εμεις τοσα χρονια ψηφιζαμε τον πολιτικο που ελεγε ''θα σου δωσω'', και μας εδινε........ποτε δεν ρωτησαμε απο που μας τα εδινε! Ποτε δεν ρωτησαμε αφου δινει σε εμας γιατι δεν δινει σε παιδεια και υγεια...ποτε!! Αρκει που εμεις - μεχρι να αρρωστησουμε και μεχρι να πανε τα παιδια μας σχολειο - περνουσαμε καλα!!!!!!!
Το κεφαλι λοιπον, αν και ζωντανο, βρωμουσε αλλα με την βοηθεια την δικια μας...κι εδω ειναι μια απο τις ευθυνες μας που σημερα αδυνατουμε να την δεχτουμε και μας φταινε ΜΟΝΟΝ οι πολιτικοι.

Οι πορειες αγαπητε μου ΜΟΝΟΝ κακο εκαναν σε ολους, εργαζομενους και μη, ελ. επαγγελματιες και πουτ@νες, ακομα και στους συμμετεχοντες σε αυτες αφου και ξυλο εφαγαν και δεν κερδισαν και τιποτε...και στην συγκεκριμενη περιοδο μας πηγαν ακομα πιο πισω κι ερημωσαν την αθηνα μεχρι σημερα. Το κεντρο της Αθηνας δεν ερημωσε απο την κριση αλλα απο τις πορειες και απο τον φοβο αυτων. Εισαι πεπεισμενος οτι τις πορειες τις διελυσαν οι δικοι τους ανθρωποι, ομως εισασταν 10αδες χιλιαδες ενατι 10δων αντε 100αδων απο αυτους γιατι δεν τις περιφρουρησατε ως επρεπε?

Αν νομιζεις αγαπητε μου οτι θα γλυτωσεις τους ''κεφαλικους'' φορους πλανασαι πλανης οικτραν, γιαυτο μην ξοδευεις τα οποια λεφτα σου δεξια κι αριστερα.
Επανασταση δεν προκειται να γινει και τον οποιον κεφαλικο φορο θα τον πληρωσεις-ουμε οπως και δηποτε.

Και να σου πω και κατι, ολοι εναντιωνεστε σε οτι, απο τα κακως για εμενα αποκτηθεντα κεκτημενα, αφαιρειται. Ολοι φωναζετε για τους κακους πολιτικους που μας εφεραν εδω.........ΟΚ!! αλλα ρε παιδια με αυτον τον τροπο δειχνετε ποσο εξαρτωμενοι ειστε απο δαυτους...απιστευτα εξαρτωμενοι!! Δεν μπορειτε δλδ να κανετε τιποτα μονοι σας?
Αντι να φωναζετε εναντιον των παντων γιατι δεν κανετε κατι γιαυτο?
Με δικαιολογια την οικονομια μην μονολογειτε ''θελω χρημα, θελω χρηματα'' αλλα καντε κατι για να τα αποκτησετε ακομα κι αν προσκαιρα γονατισετε.........

Συγνωμη αλλα αυτο κανω απο παντα στην ζωη μου.....εχω την ζωη στα χερια μου......
Reply With Quote