View Single Post
Παλιό 04-05-2013, 09:44
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ανοιχτή επιστολή στελέχους Ε.Δ.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από steliosx Εμφάνιση μηνυμάτων
Την παραθέτω, χωρίς κανένα σχολιασμό από μέρους μου!

"Επικοινωνώ μαζί σας σήμερα, έχοντας τηρήσει μέχρι τώρα,...........
kranos
MadatoForos - Ειδήσεις σε πρώτο χρόνο!MadatoForos
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Δε ξέρω, αλλά κάτι δε μου κολάει καλά σε αυτήν την επστολή.
Είναι πολύτεκνος, έχει 2700 ρεύμα, του πήραν το αμάξι, έχει στεγαστικό, παίρνει 500 ευρώ ..έβαλε σόμπα τώρα στο σπίτι, εχει εφορία 3.000 ευρώ με άνεργη γυναίκα..δε κολάνε όλα αυτά.

Υπάρχουν νόμοι που τον προστατεύουν, εκτός αν έχει μεγάλη περιουσία.

Η υπηρεσία στεγάζει τους πολύτεκνους στρατιωτικούς (ΣΟΑ) δωρεάν, με ρεύμα 50 ευρώ μηνιαίως, αν δε θέλει - η ΔΕΗ έχει κοινωνικό τιμολόγιο, αν έχει στεγαστικο τον απαλλάσει ο νόμος Κατσέλη (αν είναι η πρώτη κατοικία και δεν έχει άλλα περιουσιακά), κανένα δικαστήριο δεν παίρνει το αμάξι σε πολύτεκνο όσα και αν χρωστάει..

Τα παιδιά του φοιτούν δωρεάν παντού, έχουν προτεραιοτητα σε δημ-κρατικούς παιδικούς σταθμούς, οι δήμοι της περιοχής του έχουν προγράμματα βοήθειας, ακόμα ακόμα δικαιούνται δωρεάν διακοπές στα στρατιωτικά κέντρα παραθέρισης, τα παιδιά σε κατασκηνώσεις κ τόσα άλλα .. τι να πεις.
Κάτι δε κολάει, ας μιλησουν και άλλοι συνάδελφοι, ισως έχουν αλλάξει τα πράγματα..

Πριν 2 μήνες γνωστή μου (γυναίκα συναδέλφου στρατ. γιατρού) με στεγαστικό 200.000 ευρώ, 2 αγροτεμάχια λοιπή περιουσία, με 2 παιδιά και άνεργη, κατοχή αμαξιού MS CLK, αξίας άνω των 10.000 ευρω, πήγε με το νόμο Κατσέλη και απαλάχτηκε στο 75% του στεγαστικού της και χάρη 4 χρόνια. Ο δικαστής διέταξε ρευστοποίηση 2 αγροτεμαχίων που έχει αξίας 2.500 ευρώ και πληστηριασμό του αυτοκινήτου με την εντολή όχι κάτω από 10.000 ευρώ. Το αμάξι το έβαλαν σε δημοπρασία 2 φορές, δεν έχει πιάσει αυτή τη τιμή και επέστρεψε στην ιδιοκτήτρια, αφού δε μπορεί να εκτελεστεί η δικαστική εντολή.

Last edited by JohnGS1100; 04-05-2013 at 09:57.
Reply With Quote